DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MEKKE DEN SELAM VAR

MEKKE DEN SELAM VAR

3 1

Şirin ilçemiz Gölcük’ ten 21 Mart 2016 Tarihinde kutsal topraklar giden 50 kişilik Gölcük kafilesi gazetemiz aracılığı ile selam ve dualarını ilettiler. Yılların tecrübeli rehberi Emekli Gölcük Müftüsü Mustafa Okullu ile kutsal toprakları ziyarete giden umreciler arasında Eski İstanbul Emniyet Müdürü Kazım Abanoz’ un ailesi ve kızı, meclis üyesi Hilmiye Gövez, Aziz Torun ve eşi, Dr Sevim hanım, Davut Uzun’ un ablası Hacer Çakır gibi bir çok tanınmış isimler var. Salihtur Turizm ile Umreye giden Gölcüklüler Kabe’yi görünce gözyaşlarına hakim olamadılar. 80.seferini yapan Müftü Okullu Hacıların gezdiği bütün yerlere götürerek ilerde hacca gelenlere neler yapacaklarını tek tek anlatı.

 

Üç defa umre yapan Gölcüklüler mutluluklarını gizlemeyerek bu güzellikleri yaşatan Allah’a hamd ederek, Salihtur Hac ve Umre Müdürü Mustafa Okullu’ ya teşekkür ederek, emeklerinden dolayı helallik dilediler. Görevlerini tamamlayıp ilçemize gelecek ilk kafile 1 Nisan da, ikinci kafile 4 Nisan da, üçüncü kafile 10 Nisan da Türkiye ye dönüş yapacaklar. Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak, ibadetlerinin kabul olmasını ve hayırlısıyla Gölcük’e dönmelerini diliyoruz.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.