DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MİLLET VİZE DEĞİL CAN DERDİNDE

MİLLET VİZE DEĞİL CAN DERDİNDE

32323232

Saadet Partisi Gölcük İlçe Gençlik Kolları haftalık toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.Toplantıda Konuşan Gençlik Kolları Başkanı Recep Küçükateş Ülke gündemini değerlendirdi.Toplantıya Saadet Partisi Gölcük İlçe Gençlik Kolları Yönetimi eksiksiz katılım sağladı.

Gündemi terör olan ülkenin gündem dışı polemiklerle oyalandığına vurgu yaptı. Öncelikli işi kanı durdurmak olan siyasetin Türkiye’yi polemik siyasetine kurban ettiğine dikkat çeken Küçükateş, “Bu millet bugün Brüksel’e vizesiz nasıl gideceğinin değil, İstanbul’da Ankara’da korkmadan sokağa nasıl çıkabileceğinin derdindedir. Bu ortamda, başkanlık sistemi gibi, Avrupa Birliği gibi, dokunulmazlık gibi fantazilerle uğraşmayı bir kenara bırakıp, Türkiye’nin istihbaratı, güvenliği ve huzuru için gereken önlemleri almalıyız” dedi.Küçükateş “Son 6 ayda 5 ayrı canlı bomba saldırısı ile karşı karşıya kaldık. Ne zaman, nerede, nasıl patlayacağı belli olmayan bombalar, artık sadece canımızı almakla, yüreğimizi yakmakla kalmıyor, milletimizin istikbale ilişkin umut ve heyecanlarını da hızla yok ediyor” dedi.

AYNI ÜST AKILDAN TALİMAT ALIYORLAR

Ülke ve millet olarak büyük bir ihanetin ve sinsi bir kuşatmanın hedefinde olduklarına dikkat çeken “Ankara’da 103 vatandaşımızın hayatına mal olan saldırının arkasından IŞİD çıkıyor. Hemen arkasından Merasim Sokak ve Kızılay hedef alınıyor, aslında bir bütün halinde Türkiye hedef alınıyor, arkasından bu sefer PKK çıkıyor. Milletimiz bunun acısıyla sarsılırken herkesin teyakkuzda olduğu bir ortamda,  İstanbul’da İstiklal caddesinde canlı bomba patlıyor, arkasından tekrar IŞİD çıkıyor. Ne kadar gariptir ki, Suriye’de birbiriyle savaşanlar, Türkiye’ye saldırı söz konusu olduğu zaman adeta birbirleriyle yarışıyorlar. Daha da ilginci, saldırı şekilleri, güzergâhları, zamanlamaları, yöntemleri, hedefleri dikkate alındığında her iki örgüt de sanki aynı üst akıldan, aynı merkezden talimat alıyorlar” diye konuştu.

SURİYE’DE OYNANAN KANLI OYUN TÜRKİYE’DE SAHNELENMEK İSTENİYOR

Üst aklı deşifre etmeden terörü önlemenin mümkün olmayacağına vurgu yapan Küçükateş, “Terör yoluyla Türkiye’yi dizayn etmeye çalışan küresel güçlere karşı gereken tedbirler alınmadan terörü önlemek mümkün değildir.  Çünkü en başından beri plan bellidir. Daha önce Irak’da, Libya’da ve Suriye’de oynanan kanlı oyun, şimdi terör yoluyla Türkiye’de sahnelenmektedir. Bağdat’ta canlı bombaları patlatan güç kim ise İstanbul’da patlatan da odur. Şam’da bombalı araçları patlatan güç kim ise, Ankara’da patlatan da odur.  Bu saldırıların arkasında, Türkiye’yi bir Irak, bir Libya, bir Suriye haline getirme çabaları vardır.  Eğer bugün Türkiye her şeye rağmen bir Suriye olmadıysa, bu milletimizin basiret ve ferasetinin bir sonucudur” diyerek üst akla dikkat çekti.

MİLLET VİZE DEĞİL, CAN DERDİNDE

“Bu millet bugün Brüksel’e vizesiz nasıl gideceğinin değil, İstanbul’da Ankara’da korkmadan sokağa nasıl çıkabileceğinin derdindedir” diyen Başkan Küçükateş şöyle devam etti: “Bu ortamda, başkanlık sistemi gibi, Avrupa Birliği gibi, dokunulmazlık gibi fantazilerle uğraşmayı bir kenara bırakıp, Türkiye’nin istihbaratı, güvenliği ve huzuru için gereken önlemleri almalıyız. Türkiye’nin bir Suriye olmasını önlemek için kısır kavgaları bir kenara bırakmalıyız. Ülkenin birlik ve beraberliğini, barış ve huzurunu sağlamak için el ele, omuz omuza vermeliyiz. Milletimizin bu süreçte ortaya koyduğu asalet ve ferasete uygun bir duruş ortaya koyarak, bir an evvel bu karanlık günleri geride bırakacak adımları atmalıyız.”

 

KOMŞULARLA İLİŞKİLER DÜZELTİLMELİ

Türkiye’nin içeride ve dışarıda mutlaka barış yolunu tutması gerektiğini ifade eden Küçükateş şunları kaydetti: “Bilhassa, başta Rusya, İran ve Suriye olmak üzere yakın komşularla ilişkilerimizi mutlaka düzeltmeliyiz. Biz, Saadet Partisi olarak bu konuda her türlü fedakârlığı yapmaya, her türlü desteği vermeye hazırız. Bu arada, önceki gün Belçika’nın başkenti Brüksel’de meydana gelen patlamaları da şiddetle telin ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha terörist saldırılarda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.”dedi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.