DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Niğdeliler ve Samsunlular’dan İlkbahar kahvaltısı

Niğdeliler ve Samsunlular’dan İlkbahar kahvaltısı

Niğdeliler ve Samsunlular’dan İlkbahar kahvaltısı 

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak ve Gölcük Samsunlular Derneği Başkanı Kurtça Kaygısız dün sabah Merkez Kapalı Çarşı’da bulunan derneklerinin önünde kahvaltı programı gerçekleştirdi.

Kahvaltı programına Gölcük Kültür Dernekleri Platformu üyeleri ve basın mensupları katıldı. Kahvaltı eşliğinde gerçekleştirilen program büyük beğeni ile karşılandı. Kahvaltı sonrasında programa katılım sağlayanlar Başkan Çakmak’a ve kaygısız’a teşekkür etti.

Çakmak, “Birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe bizi kimse bölemez”

Kahvaltı programında basın açıklaması yapan dernek başkanı Cemil Çakmak, “Değerli baısn mensupları, bugün burada bir arada olmamızdaki amaç, bundan 12 yıl önce Kültür Dernekleri Platformu oluşturarak ilçemizde faaliyet gösteren Kültür Derneklerinin bir arada olmasını, paylaşmayı, birlikte organize olmayı amaçlamıştık. İşte bu doğrultuda bugün sizleri Gölcük Niğdeliler ve Gölcük Samsunlular Dernekleri olarak ilkbahar kahvaltısı adı altında hem dernek başkanlarımızı hem de bizlerin her zaman yanında olan siz değerli basın mensuplarını ağırlamak istedik.İlkbahar bildiğiniz gibi doğanın canlanması, baharın müjdecisi olarak bilinir. İşte biz Kültür Dernekleri de ilkbahar gibi bu dönemde harekete geçerek faaliyetlerini geliştirir, programları hayata geçirir. Bizlerde yıl içerisnde yapacağımız çalışmalarımızı  bu aydan itibaren bir plan ve program doğrultusunda yapıyoruz. Kültür Dernekleri, kültürün mozaikleridir ve her bir dernek yöreselliğini bulundukları ortamda tanıtır, yaygınlaştırı, üyeler arasından  kaynaşmayı sağlar, birlik beraberliğin ne kadar önemli olduğunu hatırlatır. Davetimize icabet ederek bizleri onurlandırdığınız için başta Kültür Dernekleri Platform Başkanlarımız olmak üzere, tüm dernek başkanı arkadaşlarıma, davetlerimize ve basınımızın değerli mensubu olan gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ederim.”

 

_MG_1684 _MG_1686 _MG_1688

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.