DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÖĞRENCİLER KARTEPE GEZİSİNE UĞURLANDI

ÖĞRENCİLER KARTEPE GEZİSİNE UĞURLANDI

IMG_6266 IMG_9601 IMG_9608 IMG_6227 IMG_6236

Gölcük Belediyesi tarafından başlatılan Gölcük’te Öğrenci olmak Projesi kapsamında projeye katılan öğrenciler Kartepe’ e uğurlandı.

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük’te Öğrenci olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesine ait 2 otobüs ile Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesinde eğitim gören öğrenciler içerisinden en başarılı öğrencilerden oluşan 66 kişilik Öğrenci grubunu Kartepe Kültür gezisine uğurladı. Geziye Gölcük Belediyesi görevli personeli ile Okullardan görevli Öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Uğurlamada Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve öğretmenler hazır bulundular.

Okul Bahçesinde yapılan uğurlamaya katılan Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, öğrencilere yapılacak kültür gezisini en güzel şekilde yaşamalarını ve keyif almalarını söyledi.

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük’te Öğrenci olmak bir ayrıcalıktır. Gölcük Belediyesi olarak bizde bu proje kapsamında gerekeni yapıyoruz dedi. Öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’ede Gölcük’e böylesine önemli bir projenin kazandırılmasında vermiş olduğu destek ve katkıdan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Gölcükte öğrenim gören 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Kartepe Gezisi Mart sonuna kadar devam edecektir.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.