DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

PROGRAM ADETA NEFES KESTİ

PROGRAM ADETA NEFES KESTİ

Değirmendere Musiki Derneği ve Şirinköy İlkokulu 18 Mart Programı düzenledi

Değirmendere Musiki Derneği 16 Mart  geçtiğimiz gün Şirinköy İlkokulu’nda 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferini ve Şehitlerimizi anma programını yaptı.

programa başlarken konuşan Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen “Çanakkale’de milletimiz nasıl bir olup dünyanın en güçlü devletlerini Çanakkale’den geçirmeyip geri gönderdilerse; aynı ruh ile Çanakkale ruhu ile bugün ülkemizi tehdDSC_0005 DSC_0006 DSC_0040 DSC_0002it eden terör belasının üstesinden geleceğiz. Ülkemizi ve milletimizi hedef alan terör eylemlerini yapanlara, tezgahlayanlara, destekleyenlere lanet olsun. Onlar bizi ancak birbirimize kenetlendirerek tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz şükran ve minnetle yad ediyoruz” dedi.

Program kahramanlık türküleri, ağıtlar, şiirler ve marşlar ile devam etti. Dinletinin sonunda konuşan okul müdürü Ercan Kaymak “Değirmendere Musiki Derneği’ne, başkan Ekrem Demirkesen’e bize böyle nezih bir programla Çanakkale’yi tekrar yaşattıkları için ve bizi ve öğrenci velileri ile de bir araya getirdikleri için teşekkür ediyoruz” diyerek şef Emrullah Erçelik’e şilt vermiştir. Programa okul öğretmenlerinden ve öğrenci velilerinden yoğun bir katılım olmuştur.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.