DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ŞEHİTLERİNİ ANDI

ŞEHİTLERİNİ ANDI

CHP’Lİ GENÇLER 1 MART ÜSKÜDAR VAPUR FACİASI

DSC_2966 DSC_2972 DSC_2976 DSC_2988 DSC_2989 DSC_2963Cumhuriyet Halk Partili (CHP) gençler 1 Mart Üsküdar faciasının 58. yıldönümünde şehitlerini unutmadı. CHP’li gençler 1 Mart Üsküdar Faciasında şehit olan 392 kişiyi denize karanfil atarak andılar.

Gençler katılım sağladı

Halk-Lis genel Başkan adayı Fikri Berfu Gürel ve yönetimi düzenlediği anma programına CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç ve yönetimi, CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları ve yönetimi, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları yönetimi ve partililer katıldı.

Gürel “Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz”

Anma programında konuşma yapan Halk-Lis Genel Başkan adayı Fikri Berfu Gürel şu sözleri dile getirdi ‘’Yaşanan bu büyük acıyı hala yüreklerimizde yaşıyoruz. Üsküdar Vapuru faciası ülkemizin en ölümcül sivil deniz kazalarından biridir. İzmit Lisesi ve İzmit Sanat Okulunda öğrenim gören liseli abi ve ablalarımızın da aralarında bulunduğu yüzlerce yolcusuyla İzmit Körfezine açılarak fırtına sonucu batan Üsküdar Vapurunun acısı hala yüreklerimizdedir. Bugün bu büyük felaketin 58. Yıl dönümünde hayatlarını kaybedenleri bir kez daha rahmetle anıyoruz’’dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.