DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Suriye Tezgahı ve 3. Dünya Savaşı konulu konferans beğeni topladı

Suriye Tezgahı ve 3. Dünya Savaşı konulu konferans beğeni topladı
27.03.2016
1.383
A+
A-

Suriye Tezgahı ve 3. Dünya Savaşı konulu konferans beğeni topladı

 

Araştırmacı Yazar, Siyaset Bilimci Ahmet Akgül, Gölcük’te konferans verdi. Ortadoğu ağırlıklı konuşan Akgül, Türkiye’yi bugün üçüncü dünya savaşının eşiğinden Türk Silahlı Kuvvetleri’nin üstün gücünün kurtaracağını söyledi.

Milli Çözüm Dergisi Başyazarı, Siyaset Bilimci ve Düşünür  Ahmet  Akgül’ün konuşmacı olarak katıldığı ‘Suriye Tezgahı ve 3. Dünya Savaşı’ konulu konferans Cuma akşamı Gölcük Kongre Sarayı’nda yapıldı.

Konferansa Milli Çözüm Dergisi sahibi Ali Çağıl, genel yayın yönetmeni Osman, Eraydın, reklam müdürü Nevzat Gündüz, Konya Milli Çözüm temsilcisi Necmettin Erdoğan Bişkin, yazarlarından Akın Cengiz, Osman Nuri Çelik, Musab Çıldır, Nail Kızılkan, Ufuk Efe, İsmet Sezgin, MHP Gölcük İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, MHP Kocaeli İl Başkan Yrd. Hüseyin Çakıroğlu, MHP Gölcük İlçe Kadın Kolları yönetimi, TEMAD Başkanı Bekir Tülü, MHP Gölcük Eski İlçe Başkanı Necati Erdurmuş, CHP Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin, MHP Kocaeli İl Disiplin Kurulu Başkanı Yılmaz Çakıroğlu, MHP Başiskele İlçe Başkanı Muzaffer Yılmaz, Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Selami Bulut, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı İsmet Bucak, Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Enes Fıral, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı.
Akgül, “Asıl hedef Türkiye”

 

Programda konuşan Ahmet Akgül,  asıl hedefin Türkiye olduğuna dikkat çekerek; “Bölge ve dünya barışını sağlamak için ‘Yurtta sulh cihanda sulh’ ilkesinin belirlenmiş olduğu amaçların hedefi saptırılmıştır. Devletimizin geleceğine yönelik ciddi kuşkularımız vardır. Doğu Akdeniz’de bugün tam 53 ülkenin savaş gemileri bulunmaktadır. Bunlar ne Suriye, ne IŞİD, ne başka bir hesap için değil Türkiye’yi boğma hesabı ile buradadırlar. Umuyoruz ki Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bu emellerin hepsini boşa çıkaracaktır” dedi. Ortadoğu’da  İslam adına hareket ettiğini söyleyen DEAŞ’in aslında batılıların bir oyunu olduğunu belirten Akgül, “DEAŞ diye bir şey icatta ettiler. Erbakan’ın zamanında Aczmendi diye ortaya saldıkları neyse DEAŞ bugün dünyanın Aczmendisidir. Üç beş kiralık asalaktan oluşturulmuş İsrail, ABD’nin ve Avrupa’nın güdümündeki bir fitne fesat şebekesidir. Bunun altında zulümleri İslam’a mal etmek asıl nedendir. İslam ülkelerini işgale bahane üreterek İslam’ın son yıkılmaz kalesi Türkiye’yi kuşatıp etkisiz hale getirmek hesabı vardır” dedi.

 

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI KURGU DEĞİL

 

Ahmet Akgül konuşmasında; üçüncü dünya savaşının bir kurgu olmadığına dikkat çekerek “Yabancı basın bunu sürekli dile getiriyor, söylemlerle Rusya ve Türkiye’yi kapıştırarak Üçüncü Dünya Savaşı çıkarmaya çalışıyorlar. “ dedi. Türkiye’ye gelen Suriyeli göçmenler konusuna da değinen Akgül; “Türkiye sınırları dışında bir tampon bölge oluşturarak gelen göçmenleri buraya yerleştirmeliydi. 3 milyon insan alınırken hangi rüyalardaydınız. Bir ülke için gafil ve cahil yöneticilerin yapacağı tahribat kadar büyük bir tahribat düşünülemez. ‘Sıfır sorun’ politikası ile başlayanlar etrafımızda sorunsuz olduğumuz kabile bile bırakmadı. Gündüzleri hacıları hocaları akşamları koçları idare eden bir düzen içindeyiz.14 senedir hava atıyorlar 4 tekerlekli bir araba bile yapamadılar. “ dedi. Akgül ayrıca; “Yazdıklarımız zorlarına gidiyor, son sayımızdan dolayı beş ayrı mahkeme açıldı. Gerçek Atatürkçülüğün 4 ayağı vardır müspet milliyetçilik, İslamiyetçilik, aklıselimlik, ahlak ve maneviyat esaslı müspet bilimcilik” dedi.

Ahmet AKGöLAhmet AKGöL_DSC0065

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.