DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TERÖRÜ HER NEREDEN GELİRSE GELSİN ŞİDDETLE KINIYORUZ”

TERÖRÜ HER NEREDEN GELİRSE GELSİN ŞİDDETLE KINIYORUZ”

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 12341054_978895522149737_5425945916167772779_n

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan,13 Mart 2016 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen terör saldırısı ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Ülkemizin başkenti son 5 ay içinde 3’ncü defa terör eylemi ile sarsılmıştır”

Saldırıyı kınayan Vekil Tarhan, “Acı ve kandan beslenenlere karşı dik duracağız” dedi.CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan açıklamasında şunları dile getirdi: “13 Mart 2016 tarihinde Ankara’da terörün karanlık yüzü bir kez daha kendini göstermiştir.Ülkemizin başkenti son 5 ay içinde 3’ncü defa terör eylemi ile sarsılmıştır. Söz konusu saldırılar karşısında “Güvenlik zaafiyeti yok” benzeri açıklamalar, yitirdiğimiz yurttaşlarımıza ve ailelerine karşı en hafif tabir ile saygısızlıktır. Terörü her nereden gelirse gelsin şiddetle kınıyoruz.Ülkemizde süregelen kaos ortamının bir an önce bitirilmesi gerektiğini bir kez daha ifade ediyoruz.Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde,toplumsal barış ve huzurumuza yönelik bu saldırılar karşısında kararlılıkla duracaktır.Bir kez daha belirtmek isterim ki;Teröre alışmadık, alışmayacağız. Kararlılıkla terörün ve terörden medet uman odakların karşısında olacağız. Terör karşısında gerekli önlemleri almayanlar hem halkın vicdanında, hem de bağımsız mahkemeler önünde hukuk çerçevesinde hesap verecektir. Siyaset kurumu bir an önce Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında çözümü üretmelidir.Bilinmelidir ki; siyaset, bahane değil çözüm üretme yeridir.Bilinmelidir ki; kişisel hırslar uğruna oluşturulan yönetim zaafiyeti, bu güzelim ülkede anaları ağlatmaktadır.Bu nedenle siyasi sorumlular hesap vermelidir.Bu duygu ve düşüncelerle;13 Mart’ta gerçekleştirilen hain saldırı sonucunda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, acılı ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.