DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türkiye’nin en çok tercih edilen ankastre mağazası Ankastrevim.com oldu.

Türkiye’nin en çok tercih edilen ankastre mağazası Ankastrevim.com oldu.

2014 yılından bu yana beyaz eşya sektöründe hizmet veren Ankastrevim.com online satış mağazası, ürün çeşitliliği, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti konusunda kullanıcılardan tam not almaya devam ediyor. Dünyaca ünlü analiz ve istatistik verileri ölçümleme kurumu Alexa Inc. verilerine göre Türkiye’nin en çok tercih edilen online ankastre mağazası Ankastrevim.com oldu.

Firma E-Ticaret yetkilisi Bora Küçükkara yapmış olduğu açıklamada “Türkiye’nin en çok tercih edilen ankastre mağazası Ankastrevim.com olarak bu başarıyı hizmet verdiğimiz sektörde oluşturduğumuz güvenilir mağaza imajımız ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız sonucu aldığımız olumlu dönüşlere borçluyuz.

Online alışveriş pazarının yükselmesiyle ankastre mutfak ürünlerine de ilgi artmış durumda. Sunmuş olduğumuz güvenli alışveriş platformuyla müşterilerimiz satın alma aşamasından nakliye ve kurulum adımlarına kadar güvenle alışverişlerini tamamlayabiliyor. Satış sonrası destek konularında da uzman destek ekibimiz ve satışını gerçekleştirdiğimiz markaların yaygın servis ağları ile Türkiye’nin her noktasında hızlı ve kalıcı çözümler sunuyoruz.

Ankastrevim.com olarak, en iyi ankastre set modellerinden, en uygun davlumbaz fiyatlarına kadar bir çok modern ve klasik ankastre mutfak ürünlerini online mağazamızda satışa sunmaktayız. En çok tercih edilen Silverline ankastre, ESTY ankastre ve SCHOCK granit evye gibi markaların yanı sıra, 2014 yılında MIELE beyaz eşya, TEKA ankastre, UKINOX evye; 2015 yılında BLANCO granit ve çelik evye, INSINKERATOR çöp öğütücüleri, LIEBHERR buzdolapları ve derin dondurucu ürünlerini de bünyemizde bulundurarak, güvenilir bir alışveriş platformu olarak tüm Türkiye’ye hizmet vermeye ve ürün çeşitliliği ve fiyat avantajlarımız ile tercih edilmeye devam etmekteyiz.” dedi.

Alexa nedir?
Alexa, 1996 yılında kurulan ve tüm dünyadaki web sitelerini analiz edip, çeşitli kriterlere göre, dünya üzerindeki ve web sitesinin hizmet verdiği ülkedeki sıralamasını gösteren bir analiz ve ölçümleme aracıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.