DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

180 Dakikamız kaldı

180 Dakikamız kaldı

Teknik direktör İsmet Taşdemir, iki zorlu maçlarının daha kaldığına daha dikkat çekti. Taşdemir, futbolcularının bu stresi kaldırabilecek güçte olduğunu söyledi.

Ankaragücü galibiyetiyle bitime iki hafta kala liderliğini sürdüren Kocaeli Birlikspor’da rehavete kapılmadan mütevazi açıklamalar gelmeye devam ediyor.  Teknik direktör İsmet Taşdemir maç sonrası yatığı açıklamada oynanmamış iki kritik maçlarının daha olduğunu hatırlattı. Taşdemir” Önümüzde iki tane kritik maçımız var. Aydınspor’un da yenmesiyle birlikte lig kritik bir hava aldı. Düşenler, çıkanlar, Play-Off mücadelesi verenler. Son iki haftanın çok zor geçecek. Oynanmamış iki önemli maçımız var. Kalan iki maçımızı da kazanarak, liderliğimizi ligin sonuna kadar sürdürerek şampiyon olmak istiyoruz. On puan gerideyken de aynı şeyi söylüyorduk. Oynanmamış maçlar var, daha neyi, ne olduğu belli değil.180 dakikamız  var. Bu dakikaları lehimizde bitirip hedefimizi emin adımlarla tamamlayacağız. Oyuncu gurubumuz gerçekten çok kenetlendi ve inandı. Ankaragücü karşısında da bu inancın zaferi aldılar bence.”dedi.Manisaspor’un uzun haftalar sonra yenmesine de değinen Teknik direktör Taşdemir, “Manisaspor iyi bir takım, kötü bir takım değil, bir buğran yaşıyordu. Bucaspor galibiyetiyle buna son verdi. Manisaspor’un da bizim de son iki maçımız çok zor geçeceğe benziyor. Biz kendi adımıza bu heyecana hazırız. Bu yarışın içerisindeyiz. İnşallah ipi göğüsleriz.”dedi. Öte yandan Ankaragücü maçında gelen coşkulu seyirciye de değinen, Teknik direktör İsmet Taşdemir, “Sezon başından beri bizi bir grup taraftar destekliyordu. Her maçta sayıları artıyordu. Ankaragücü karşısında da bu sayının hayli fazla olduğunu gördük. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Belki azız ama yüreğimiz çok fazla.”dedi.

 

2 3 1

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.