DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Albay Burak Caddesi’nde çöken yollar dikkat çekiyor

Albay Burak Caddesi’nde çöken yollar dikkat çekiyor

Albay Burak Caddesi’nde çöken yollar dikkat çekiyor

Bazı mahalle de yollarda çöküntü meydana geldi. Belediyemizin yol çalışmalarına ara vermeden çalışması lazım.

Yetkililer yol çökmelerine karşı önlem almalı

İlçemiz de bir çok cadde ve sokaklarda hem büyükşehir belediyesi hem de Gölcük Belediyesi’nin çalışmalarıyla yollar ve parklarımı z çok güzel oldu. Fakat ilçemizin bazı kesimlerin de vatandaşların ve sürücülerin kullandığı yollar da oluşan çökmeler araç sürücülerini ve vatandaşları oldukça sıkıntı yaşattı.

Vatandaşlar, “Yollar neden çöküyor anlamıyoruz”

Albay Burak Caddesi üzerinde bazı alanlarda yolun çökmesi dikkatlerden kaçmıyor. Yolun çökmelerden ötürü eğimli hale gelmesi ise bazı vatandaşları korkutuyor. Vatandaşlar, “Gölcük’te birçok sokak ve caddede yollar çöküyor. Yollar neden çöküyor anlamıyoruz. Albay Burak Caddesi geçtiğimiz yıl dümdüzdü ve yol çok güzeldi. Bir yılda yolda eğimler meydana geldi. Bu durumda bizleri endişelendiriyor. Yetkililer bu çökmeler konusunda vatandaşları bilgilendirmeli, çökmeleri önlemeli” dedi.

 

20160412_113616 20160412_113647

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.