DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Körfez geçişi biter, Gölcük içinde çalışma başlar’’

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Körfez geçişi biter, Gölcük içinde çalışma başlar’’

Gölcük’lü muhtarla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, Körfez Geçişinin tamamlanmasından ardın Gölcük içerisinde ki kavşakları yapacaklarını belirtti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yazlık Kadırga’da Gölcük’lü muhtarlarla bir araya geldi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanı Ali Bilgi ve muhtarların buluşmasında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Hizmetlerimizde israf etmeden önceliklerimizi belirleyerek yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Devlet kurumlarımızla beraber halkımızın beklediği hizmetleri bir bir yerine getiriyoruz. Bunlardan bir tanesi ve önemlisi olan İzmit Körfez Geçiş geçişi biter bitmez, Gölcüğümüzün içerisinde kavşak çalışmalarına başlayacağız” dedi.

KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETİLER

Büyükşehir Belediye Başkanımızın program yaptığı ilçelerde her fırsatta muhtarlarımızla toplantı yaptığını ifade eden AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, “Kendilerine bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Memleketimizin dört bir tarafında milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Kocaeli’de de bu hız kesmeden sürüyor” derken Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral’da, “Sık sık ilçemize gelerek bizlerle beraber olması ve sorunlarımızla ilgilendiği için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ELLİBEŞ, “DEPREM SONRASI FİZİKİ KAYIPLARIMIZI KARŞILADIK”

Muhtarlarla olan toplantıda duygularını ifade eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Birlikteliği hep beraber yaşıyoruz ve yaşatıyoruz. Gölcüğümüzün depren sonrası yeni yapılanmada hızlı bir değişim yaşadı. Bununla birlikte ilçemizin kazanımlar elde ettiğini hepimiz biliyoruz. O günden bugüne geçen sürede fiziki kayıplarımızı karşıladık ve daha fazlasını elde ettik. Bunlar olurken çok kolay gerçekleşmedi. Yalnız tek başına da yapmadık. 2004 yılında Büyükşehir olmamız projelerimizin bitmesine büyük hız kazandırdı. Büyükşehir Belediyemizin bize destek olması da çok önemlidir. Siz Muhtarlarımızın olduğu bu ortam da Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 “ÖNCE İLK GEREKSİNİMLERİ YAPACAĞIZ”

Hizmetlerimizin önceliklerini ve ilk gereksinimleri yaptıklarını ve bundan sonra yapacaklarını da ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Önce yol ve su yapılacak daha sonra diğer gereksinimler yapılacaktır. Bazen köylerimizde ki muhtarlar küçük işler hızlı bir şekilde vatandaşımızla birlikte kendilerini yapmalarını istiyorum. Sizlerin yapamayacağı işleri bizler yapacağız. Siz muhtarlarımızın yanındayız ve beraberiz. Garibi asla ihmal etmeyin. Herkesi doyuracak kadar imkânımız var. Asar deremizi ve kavşağımızı yapıyoruz. Güney otoyolumuz için de çalışıyoruz. Bu deremizin etrafından yapacağımız duble yol ile Güney otoyoluna bağlantımız sağlanacak. Gölcük ilçemizin, Güney otoyoluyla bağlantısını sağlayacak ana arterleri açıyoruz. Bununla birlikte İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Mayıs ayı sonunda açılacak. Gölcük geçişi de bu nedenle rahatlayacak. Yüzde otuzluk bir azalma olacak. Körfez Geçiş bittiğinde Gölcük ilçemizin içerisinde kavşakları yapacağız. Sizlere hizmetlerinizden ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmalar sonrası karşılıklı talep ve istekler muhtarlar tarafından dile getirildi.

23

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.