DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu öğrencilere başarı diledi

Başkan Karaosmanoğlu öğrencilere başarı diledi

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu TEOG sınavına girecek öğrencilere yönelik mesaj yayınladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TEOG sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyerek “Çocuklarımızın yaşamına yön verecek olan bu aşamanın, öğrencilerimiz, aileleri ve memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

“BAŞARILI OLACAĞINIZA İNANCIM TAM”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, öğrencilerin ilköğretim dönemindeki çalışmalarının karşılığı demek olan TEOG öncesinde sınava girecek tüm öğrencilere yönelik bir mesaj yayınladı. TEOG’un eğitim hayatında öğrenciler için önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, ailelerinin büyük fedakârlıklarıyla büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları TEOG sınavında başarılı olacakları inancını taşıyorum. Sınava girecek adaylara en başta sükûnet ve zihin açıklığı diliyorum. Hepimizin arzusu, öğrencilerimizin heyecanlanmadan önlerine gelecek soruları cevaplamaları ve gelecekleri için en doğru tercihi yapmalarıdır” diye konuştu.

Baükan Karaosmanoßlu

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.