DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, Polis Teşkilatı’nın 171. yılını kutladı

Başkan Karaosmanoğlu, Polis Teşkilatı’nın 171. yılını kutladı

Başkan Karaosmanoğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 171. yılı dolayısıyla Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Polis Teşkilatı’nın 171. yılı dolayısıyla Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Emniyet mensuplarıyla bir araya gelen, fedakâr isimlere teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve ekibine başarılar diledi. Emniyet Teşkilatı’nın milletten ayrı kesinlikle düşünülemeyeceğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 171. yılını kutluyorum. Bizim güvenliğimizi, rahat uyumamızı ve güven içinde bir hayat sürmemizi temin eden çok güçlü bir teşkilatımız var” dedi.

ÜLKEMİZİN BİRLİĞİ MİLLETİMİZİN GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’in de eşlik ettiği ziyarette, bütün milleti temsil etmesi ve vazifesini en iyi şekilde yerine getirmesi nedeniyle Polis Teşkilatı’nı kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Polislerimiz bu milletin huzuru ve güvenliği için Güneydoğu mücadele ediyor. Orada canla başla hayatını ortaya koyarak ülkemizin birliği ve beraberliği için çalışan tüm polis kardeşlerimize, emniyet teşkilatımıza, askerimize ve korucularımıza Allah kolaylık versin. Rabbim tüm tehlikelerden onları korusun. Çatışmalarda yaralananlara şifalar diliyorum. Şehit olan evlatlarımızı da rahmet ve minnet ile anıyoruz. Mekânları cennettir. Polis hepimizin polisi, asker hepimizin askeridir. Bizler her zaman emniyet güçlerimizin yanındayız. Çünkü onlar bizim güvenliğimiz için çalışıyorlar. Onlara teşekkür ediyor, tüm emniyet teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum. Allah en güzel şekilde bu ülkeye gerekli hizmetleri vermeyi hepimize nasip etsin” diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra başkanlar günün anısına Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’a çiçek takdim etti.

1 (2) 1 (3) 1 (1)

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.