DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkanlar Kartepe’de tekstilcilere konuk oldu

Başkanlar Kartepe’de tekstilcilere konuk oldu
13.04.2016
1.251
A+
A-

 

Başkanlar Kartepe’de tekstilcilere konuk oldu

 

Başkan Karaosmanoğlu, Kartepe ilçesindeki üç ayrı tekstil üretim merkezindeki çalışanlarla bir araya geldi

 

“Biz sizleri Allah için seviyoruz. Bizim işimiz hizmettir”

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe ilçesinde tekstil sektöründe faaliyetleri sürdüren Işık, Karadeniz ve Çağlar firmalarını ziyaret etti. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kandaz’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde, başkanlar çalışanlarla bir araya gelerek Işık tekstilde öğlen yemeği yedi. Burada yaptığı konuşmada istihdam ve ihracat alanında önemli bir yere sahip tekstil sektörünün kentimizdeki üretim noktalarının önemine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, “Bu birlikteliklerle siz değerli emekçilerimizi ziyaret ediyoruz. Üretim anında sizlerle birlikte oluyor ve dertleşiyoruz. Varsa sıkıntılarınızı öğrenmeye çalışıyoruz. Biz sizleri Allah için seviyoruz. Bizim işimiz hizmettir” dedi.

 

“GÜNDE EN AZ 14-15 SAAT ÇALIŞIYORUM”

Yaşamın her anında belediyenin olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “İşverenlerimizin ve siz çalışanların sorunlarını çözmek için gayret ediyoruz. Beraber yemek yediğimiz arkadaşlarınız hizmetler için bizlere teşekkür ederken, Kocaeli’nin güzel olmasından dolayı teşekkür ediyorlar. Türkiye güzelleşiyor ve gelişiyor. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve hükümetimiz var gücüyle çalışıyorlar. Elbette bizi sevmeyenler, ülkemizin kalkınmamasını ve güçlü devlet olmamızı istemeyen yurt dışı kaynaklı oluşumlar, terör örgütlerini bizlerin aleyhine kullanmaktadır. Ancak bunları aşacağız. Sizler burada alın terinizle çalışıyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyorum. Şahsımda sizler gibi tatil, hafta sonu ve bayram demeden günde 14-15 saat çalışıyorum. Sizlerden aldığımız Allah razı olsun duaları bizleri ayakta tutuyor. Halkımızı seviyoruz halkımız da bizi seviyor. Daha yaşanabilir bir kent için tüm ekibimizle çalışıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra üç ayrı tekstil merkezindeki üretim bantlarını gezdi ve çalışanlarla sohbet etti.

 

10 11 13

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.