DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“BİZ EKMEK PARAMIZIN PEŞİNDEN KOŞUYORUZ”

“BİZ EKMEK PARAMIZIN PEŞİNDEN KOŞUYORUZ”

İzmit-Gölcük Kooperatifi Başkanı Mehmet Malçok’tan Gazilere ziyaret

S.S. 41 Nolu İzmit Gölcük Minibüsçüler ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Mehmet Malçok ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Yakup dün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetimini ziyaret etti. Ziyarette konuşma yapan Kooperatif Başkanı Mehmet Malçok, devletin yanlış uygulamaları yüzünden şoförlerle vatandaşın karşı karşıya geldiğini ifade etti.

S.S. 41 Nolu İzmit Gölcük Minibüsçüler ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Mehmet Malkoç ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Yakup Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetimini ziyaret etti. Ziyarette konuşma yapan Başkan Malkoç, şu sözleri dile getirdi: “Biz bu ilçeye tramvay yapılsın istiyoruz yapmıyorlar. Sivil toplum örgütlerine kadar başvurduk bizim bu isteğimizle kimse ilgilenmedi. Bizler artık 65 yaş üstü ve ücretsiz kartları olanları bedava taşımak istemiyoruz. Devlet bize “Siz bu kartları olan vatandaşları taşıyın, biz paranızı vereceğiz” dedi. Bunu söyleyeli 1 yıl oldu fakat hala paramızı vermediler. Önüne gelene ücretsiz kart dağıttılar, bizi mağdur ettiler. Taşıdığımız 200 yolcunun yarısı indirimli, yarısı ücretsiz.”

TAŞIDIĞIMIZ BİRÇOK YOLCU 65 YAŞ ÜSTÜ

Başkan Malçok, sözlerinin devamında, “Mağdur maaşını alan herkesi bedava taşıdık. Biz şehit yakınlarına,gazilere,polislere,öğrencilere ve sarı basın kartı olanlara ücretsiz taşırız ama 65 yaş üstü olanlar kendilerini aştı. Bir camiden öbür camiye otobüsle gidiyor, kendisini gezdiriyor. Engelliye indirimli deniliyor. Şimdi kalp hastası olanda sara hastası olan da engelli kartı çıkartıp ücretsiz biniyor. Biz istiyoruz ki gerçekte engelli olan kişiler binsin.”

MALKOÇ “ASKERİ ÜCRETLİYE İNDİRİM OLSUN”

Geçen yaptığımız toplantı da sayın valimiz haydar akar da geldi ve toplantımızdan sonra herkes bizi komünist olarak gösterdiler. Bizim kapımız HDP hariç herkese açık, kim gelmişse hoş gelmiş, Biz bizi suçlayanları dinlemiyoruz. Bizim isteğimiz askeri ücret alan kişiler indirimli kart kullansın adalet varsa bu adalet sağlansın. Bize dediler ki 81 aracınızdan 40 tanesini çalıştırmayın biz size 2 araba daha verip yazlıktan yolcu almanızı sağlayacağım. Biz 40 tane arabamızı çalıştırmadık ama kimse bize yardımcı olmadı” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.