DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“BU KENT SAYIN VALİMİZİ SEVİYOR”

“BU KENT SAYIN VALİMİZİ SEVİYOR”
15.04.2016
1.154
A+
A-

           

“BU KENT SAYIN VALİMİZİ SEVİYOR”

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İnşaat Mühendisleri Odasına ziyarette bulundu.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve oda üyeleri Bekir Güre, Murat Balaban, Hasan yazıcı, Şüheda Çetiner, Murat Bayzin, Nevzat İlter Vural, Baturhan Üretürk, Levent Yılmaz ve Kahraman Bulut kapıda karşıladılar.

Yeni dönemde, güven tazeleyerek başladığınız bu yenilenen süreçte başarılar diliyorum

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ziyarette yaptığı konuşmasında; “Sayın Valimizin ziyareti bizleri çok mutlu etti, onurlandırdı ve şereflendirdi. 21 Şubat 2016 tarihinde 2 yılda bir tekrar eden Meslek Odamızın seçimleri var. Bizde seçimlerimizi tamamlayarak bu dönemde tekrar yönetime seçildik. Sayın Valimizin meslektaşlarımızı, bilimi ve tekniği sevdiğini, önem verdiğini biliyoruz. Bu kent Sayın Valimizi seviyor. Tüm üyelerimiz adına tekrar hoş geldiniz diyor, teşriflerinizden dolayı teşekkür” eden Başkan Tolga Ok’un ardından Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ise ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Öncelikle nezaketiniz için teşekkür ediyorum. Burada olmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Yeni dönemde, güven tazeleyerek başladığınız bu yenilenen süreçte başarılar diliyorum. İnanıyorum ki çok güzel işler ve kazanımlar sağlayacaksınız. Ortak bir amaç ve heyecanı paylaşıyoruz. İlimizi, ülkemizi daha iyiye, daha güzele hep birlikte el birliğiyle götürmek amacındayız.”

“KENT YAŞAMI KONUSUNDA ŞÜPHESİZ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODAMIZIN HAYATİ BİR ROLÜ VAR”

Meslek Odalarımızı özellikle sizler gibi gelişmeyi, kalkınmayı sağlayan bir perspektifteki teknik odaları çok önemsiyorum. Çünkü şehirlerin gelişmesi ve kentleşme aslında sadece bir boyutta ele alınmayacak kadar önemli konulardır. Bir anlamda gelişmeyi, her türlü kalkınmayı yansıtan bir görüntü olduğu kadar, başka açıdan da bütün bu değerleri oluşturan ortamlardır. Kent yaşamı konusunda şüphesiz kentleşme ve konuta dönük dönüşüm perspektifinde İnşaat Mühendisleri Odamızın hayati bir rolü var. Biliyorsunuz ki ülkemizin gündeminde bir Kentsel Dönüşüm var. Kentsel Dönüşümün hem yasal, hem yapısal, hem yönetsel boyutunu yeniden tartışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde bu konuda çok geniş katılımlı bir buluşmada gerçekleşti. İnşaat Mühendisleri Odamız kurumsal kimliği ile çok geniş kadrosuyla, benim çok önem verdiğim bilgi ve tecrübe birikimiyle gerek yerel yönetimlere, gerekse konunun tarafı olan kesimlere çok ciddi katkılar sağlayacaktır. Yeni dönemde Kocaeli’mizin inşallah bu bakışla çok daha keyifli bir gelecek vizyonuna inancımı belirtmek istiyorum. Bu tip meslek odalarımız sadece kendi mesleki ve alan konularının ötesinde kentin geleceği ve kentin genelindeki yaşanan tüm gerçekliklerle de ilgili bir sorumluluk taşırlar. Çünkü işin gereği de, gerçeği de budur. Yeniden güven tazeleyerek yönetime gelmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. İlimiz ve ülkemiz adına ortaya koyduğunuz katkılar nedeniyle teşekkür ”ediyorum diyen Vali Güzeloğlu İnşaat Mühendisleri Odası yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.Konuşmaların ardından Vali Hasan Basri Güzeloğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı ve üyeleri ile bir süre görüşme gerçekleştirerek, günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

01

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.