DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bu Takım PTT’ye Çıkacak

Bu Takım PTT’ye Çıkacak
26.04.2016
1.207
A+
A-

Teknik direktör İsmet Taşdemir oynanmamış bir maçlarının daha olduklarını ifade ederek, bu takım “PTT’ye çıkacak.”dedi.

Bitime bir hafta kala liderliği Manisaspor’a kaptıran Kocaeli Birlikspor, şampiyonluk için umudunu koruyor. Aydın deplasmanında çok sayıda gol pozisyonu bulmasına rağmen, gol bulamayan Kocaeli Birlikspor, son hafta oynanacak karşılaşmalardan umutlu. Karşılaşma sonrası görüşlerini aldığımız Teknik direktör İsmet Taşdemir, üzgün olduklarını ancak , henüz oynanmamış bir maçlarının daha olduklarını ifade etti. Taşdemir şunları söyledi, “Manisaspor’a 3-0 yenildiğimizde de puan farkı ondu. Bu puan farkı nedeniyle şampiyonluk yarışından koptuğumuz söylendi. Ama biz üstüne basa basa bu yarışı sürdüreceğimizi söyledik. Ve bunu da başardık. “dedi.

Taşdemir,” Aradaki puan farkı Manisaspor’un kazanmasıyla şimdi ikiye çıktı. Şuan için puan farkının olmasının önemi gözükmüyor. İki takımın kalan son maçının sonuçları çok önemli. Manisaspor’un kazanması gerekiyor. Bizimde aynı şekilde kazanmamız gerekiyor. Ve sonra Manisa’dan gelecek haberi bekleyeceğiz. Futbol bu. Sonuçları önceden kestirmek mümkün değil. Aydın karşısında son saniyede Sertaç’ın attığı şut direğe takılmasaydı. Bugün bunları konuşmuyor olurduk. Ben Aydın karşısında futbolcularımın gösterdiği performanstan memnunum. Kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Ama olmayınca olmuyor işte. Bu takım PTT 1.Lig’ine Allah’ın izniyle çıkacak. İnancımızı asla kaybetmedik.”dedi.

IMG_2560

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.