DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Büyükşehir’in “Kılavuz Gençlik Projesi” Türkiye birincisi

Büyükşehir’in “Kılavuz Gençlik Projesi” Türkiye birincisi
13.04.2016
1.087
A+
A-

Büyükşehir’in “Kılavuz Gençlik Projesi” Türkiye birincisi 

Büyükşehir Belediyesi’nin Kılavuz Gençlik Modeli Türkiye genelinde en iyi gençlik projesi seçildi. Başkan Karaosmanoğlu, birincilik ödülünü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kılavuz Gençlik Modeli, Yerel Yönetimler” Gençlik ve Belediye” temalı yarışmada birincilik ödülü aldı. Ankara’da devam eden AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu’ndaki törende ödülü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı. Başbakan Davutoğlu Kocaeli’nin Türkiye’nin örnek illeri arasında olduğunu ifade etti.

KILAVUZ GENÇLİK MODELİ

Büyükşehir Belediyesi eğitime ve gençliğe verdiği hizmetler yerel yönetimler bazında takdir topluyor. 5’incisi düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Gençlik ve Belediye temalı yarışmada bu başarı bir kez daha gözler önüne serildi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı’nın Kılavuz Gençlik Modeli yerel yönetimler bazında en iyi gençlik projesi seçildi. Model, İlkokul çağında Bilgievleri ile başlayıp, Spor Okulları, Akademik Lise, Akademi Üniversite, Gençlik Kampları, Gönüllü Gençlik Liderleri, Uluslararası Öğrencilerini kapsıyor.

TİTİZ DEĞERLENDİRMELERDEN SONRA

Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Gençlik ve Belediye temalı yarışmadaki birincilik ödülünü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.

Ödül töreninde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu ödül alan belediyeleri tebrik ettiğini belirterek”. 17 kişilik jüri titiz bir şekilde çalıştı. Tüm projeleri uzun süre değerlendirdik” ifadelerini kullandı.

“GELECEĞİ DÜŞÜNEN PARTİYİZ”

Başbakan Davutoğlu konuşmasında ”AK Partili başkanlar ne zaman bir araya gelseler gelecek perspektifi de ele alınıyor. Bizden başka Türkiye’yi kucaklayan bir parti yok. 2002 yılında bütçeden yerel yönetimlere ayrılan pay 4 milyar 700 milyon liraydı. Geçen yıl, 46 milyar 400 milyon lira oldu. Bu da AK Parti farkıdır” dedi.  Başbakan Davutoğlu Kocaeli’nin Türkiye’nin nereden nereye geldiğini gösteren iller arasında olduğunu dile getirdi.

 

fotoßraf 2 IMG_1755

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.