DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP’li Kadınlardan Başkan Saral’a geçmiş olsun ziyareti

CHP’li Kadınlardan Başkan Saral’a geçmiş olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral’ı evinde ziyaret etti.

İlçemizde aldığı görevler ile ilçemizin gelişmesine önemli katkılarda bulunan Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral geçtiğimiz hafta ameliyat olarak sağlığına hızla kavuşmuştu. Başkan Saral’ı evinde ziyaretler devam ediyor. Geçtiğimiz gün CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi Başkan Saral’ı evinde ziyaret etti. Ziyaret için CHP’li Kadınlara teşekkür eden Başkan Saral, ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Çimen, “Bilge Saral hanımefendi Gölcük için çok değerli”

Başkan Çimen, “Gölcük için çok değerli bir isim olan Bilge Saral hanımefendi’ye evinde geçmiş olsun ziyareti düzenlemiş bulunuyoruz. Bizlere evinin kapısını açtığı için Bilge hanıma teşekkür ediyoruz. Bizler kendisini çok iyi gördük ve en yakın zamanda tekrardan görevinin başında olacağını düşünüyoruz” dedi.

Saral, “Sağlık durumum çok iyi”

Başkan Saral, “Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayın Türkan Çimen hanımefendi’ye ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Sağlığım nedeniyle ameliyat olmak zorunda kaldım. Şimdi çok iyiyim. İnşallah Türkan hanımında söylediği gibi en yakın zamanda görevimin başında olacağım. Sağlık her şeyden çok değerli” dedi.

13082607_584546661715090_6469062136609034166_n

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.