DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çocuklar 23 Nisan’da bilime ve eğlenceye doydu

Çocuklar 23 Nisan’da bilime ve eğlenceye doydu

Büyükşehir’in düzenlediği 23 Nisan Çocuk Festivali’ne katılan çocuklar, üç gün boyunca bilime ve eğlenceye doydu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Festivali’nde katılan dünya çocuklarıyla Kocaelili çocuklar, 3 gün boyunca bilime ve eğlenceye doydu. Bu yıl ‘’Bilim ve Çocuk’’ temasıyla Sekapark’taki Kocaeli Bilim Merkezi’nde düzenlenen festivale katılan çocuklar; onlarca etkinlik atölyesinin yanı sıra bilim stantlarını ilgiyle dolaştı. Festivalin son gününde Kocaelili aileler, çocuklarıyla festivalin coşkusuna ortak oldu.

AİLELER DE ÇOCUKLARLA EĞLENDİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve Büyükşehir’in tüm birimlerinin katkı sunduğu 23 Nisan Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Festivali, son gün düzenlenen etkinliklerle sona erdi. 41 ülkeden Kocaeli’ne gelen dünya çocukları Sekapark’taki piknik ve uçurtma şenliğine katılırken, onları evlerinde misafir eden Kocaelili aileler de bu güzel etkinliğe katıldı.

ATÖLYELER VE BİLİM STANTLARI

Festivalin son gününde Bilim Merkezi’nde yine onlarca atölye ve bilim standı çocuklar tarafından ziyaret edildi. Kocaelililerin çok yoğun katılım gösterdiği festivalin son gününde Bilim Merkezi’nin bahçesinde ise Venedik Sirki, Pony Club, Kocaeli İtfaiyesi, Kırmızı Tren, 12 D Sinema ve şişme oyun grupları çocukları karşıladı.

SENEYE TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE

Pazar günü saatler 18.00’i gösterdiğinde festivalin kapıları kapanırken, dünya çocukları ve Kocaelili çocukları önümüzdeki yıl düzenlenecekleri festivalin hayalini kurmaya şimdiden başlamıştı. 2017’de yeniden görüşmek ümidiyle kapanan festivalde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Yılmaz, tüm atölye ve stantları dolaşarak festivale iştirak eden kurum ve kuruluşların temsilcilerine katılım sertifikası takdim etti. Yılmaz, festivalde görev alan personelin yanı sıra etkinliklere çok yoğun katılım gösteren Kocaeli halkına, Kocaeli çocuklara ve dünya çocuklarına teşekkür etti.

3 4 23 Nisan final (21) 1 2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.