DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Durmaz, Özel Hastane yöneticileri ile biraraya geldi

Durmaz, Özel Hastane yöneticileri ile biraraya geldi

Müdürlüğümüz toplantı salonunda, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mürsel DURMAZ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya  İlimizde bulunan 16 özel hastanenin üst düzey yöneticileri katıldı.

Bilgi alışverişinde bulunuldu

Toplantıda İlimizin 2015 yılı ile 2016 yılının ilk üç ayı, aylık sağlık istatistikleri, yaşanan sorunlar, karşılaşılan problemler, özellikli branşların daha etkin ve verimli kullanılması amacıyla Özel – Kamu İşbirliği yapılması hususunda İl Sağlık Müdürlüğü çatısında  sağlanacak Koordinasyon ile birçok konuda bilgi alışverişinde bulunularak çözüm önerileri sunuldu.

Bu birliktelik devam edecek

Samimi ortamında geçen toplantı sonrasında Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mürsel DURMAZ “İlimiz Sağlık Hizmeti Kalitesinin Geliştirilmesi için faydalı bir toplantı gerçekleştirildiğini belirterek, karşılıklı özveri ve emek ile İlimizde hastalara daha kaliteli hizmet verebilme gayreti içerisinde olduklarını bu nedenle bu tür toplantıların müdürlüğümüzce rutin olarak Özel – Kamu  hastaneleri  bir araya getirerek devam edeceğini belirtti”

ozeld784e2f7-43be-4eba-bc16-d2a386212c77

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.