DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

FİZOMER’DEN ÖNEMLİ SEMİNER

FİZOMER’DEN ÖNEMLİ SEMİNER
27.04.2016
1.320
A+
A-

Kentimizin önemli sağlık kuruluşlarından FİZOMER, Prof. Dr. Muharrem İnan’ın katılımıyla Serebral Palsi hastalığı ile ilgili bir seminer düzenledi.

Kentimizin fizik tedavi konusunda en başarılı kurumu olan Fizomer Tıp Merkezi, önceki gün gerçekleştirdiği seminerle kentimizi serebral palsi hastalığı konusunda bilgilendirdi. Imperial Park Hotel’de gerçekleşen etkinliğin konuğu alanında dünyaca ünlü isimlerden Prof. Dr. Muharrem İnan oldu. Etkinlik kapsamında serebral palsi hastası çocukların aileleri bilgilendirilirken smeinerin açılış konuşmasını Fizomer’in kurucusu Metin Demireli gerçekleştirdi.

DEMİRELİ: ÇOK TEŞEKKÜRLER

Metin Demireli konuşmasında: Bizler bu gün, çağımızın önemli hastalıklardan bir tanesi ile ilgili halkımızı bilgilendirmek üzere hazırladığımız etkinliğimize teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Yoğun katılım gösteren, beklentimizin üzerinde bir izdiham yaşanmasına sebep olan değerli hemşehrilerimize ve bu etkinliğe katkı sunan kentimizin tüm özel sağlık kuruluşlarına, konuyla alakalı derneklere ve sivil toplum inisiyatiflerine sonsuz teşekkürlerimizi Fizomer ailesi adına sunmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

TİYATRO OYUNU SERGİLENDİ

Etkinliklerin düzenli olarak devam edeceğini dile getirerek sözlerine son veren Demireli’nin ardından Prof. Dr. Muharrem İnan mikrofonu devralarak Serebral Palsi hastalığı ile ilgili detaylı bilgiler aktararak tüm katılımcılara bilgiler aktardı. İnan’ın ardından program engellilerin hastalıklarına dikkat çeken bir tiyatro oyunuyla devam ederken, daha sonra uzmanlar katılımcıların sorularına cevap verdi. Program soru ve cevaplar şeklinde devam ederek son buldu.

IMG_6451 IMG_6451_1 IMG_6474 IMG_6481 IMG_6445 IMG_6450

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.