DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

FUTBOL BİR EĞLENCEDİR

FUTBOL BİR EĞLENCEDİR

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar futbola yakışmadı

Önceki gün Trabzon’la oynanan ve Fenerbahçe’nin 4- 0 galip olduğu maçın 89 dakikasında bir taraftarın sahaya girerek çizgi hakemine sardırmasından sonra iptal edilen maçtan sonra Gölcüklü futbol severlerin görüşlerini sorduk.

Geylan, “Futbol içinde şiddeti barındırmaz”

İlçemizin sevilen isimlerinden Hasan Geylan, geçtiğimiz akşam Trabzon Avni Aker Stadyumunda maçın 89. dakikasında yaşanan olayları kötü imaj olarak nitelendirdi ve futbolun içinde şiddetin barınamayacağını dile getirdi. Geylan, “Ülkemizde yeşil sahalara şiddetin yansıması gerçekten üzücü bir durum. Bu işin takımı yok. Futbol içinde kardeşliği, barışı ve sevgiyi barındırır. Geçtiğimiz akşam yaşanan olaylar ülke olarak itibarımızı zedelemiştir. Hiç kimsenin bir oyundan ibaret olan futbol için birine şiddet uygulaması hoş değil. Şiddet kabul edilemez bir olgudur.Bizler sahalarda bir daha böyle kötü olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz” dedi.

Azmak, “Futbolda kazanmakta, kaybetmekte vardır”

Enes Azmak, “Ben bir Beşiktaş’lı olarak hangi takımın taraftarı olursa olsun kavga çok çekici bir olay değil. Futbolda kazanmakta, kaybetmekte vardır. Yaşanan bu olaylar bizlere bir şey kazandırmaz aksine bizlerden çok şeyler götürür. Kimsenin sadece futbolculara ve hakemlere ait olan bir alana girmesi kabul edilemez. Trabzonspor’lusu da Fenerbahçelisi de Galatasaraylısı ve Beşiktaşlısı da kardeştir. Kimse bir spor ve eğlence olduğunu unutmayalım.”

Erdem, “Futbol kardeşliktir, barıştır”

Mesut Erdem, “Futbol kardeşlik oyunudur. Futbolu bir eğlence olarak görebilsek bu kadar kavgalar olmaz. Sonuçta her takım kazanır veya kazanmaz bu bize bir şey kazandırmıyor. Ben kavga eden kişileri taraftar olarak görmüyorum. Onlar sadece ortalığı kızıştıran kendini bilmez kişiler. Futbol kardeşliktir, barıştır” dedi.

Uzuner, “Bu şiddet halkı birbirine kutuplaştırmanın bir sonucu”

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, “Geçtiğimiz akşam Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanılan olayları kabul etmek imkansız. Bu şiddet halkı birbirine kutuplaştırmanın bir sonucu. Hükümetin yanlış politikaları, yanlış söylemleri ne yazık ki halkı birbirine karşı tahammülsüzleşmiştir. Ülkemizde ne yazık ki bu olaylar devam edecektir” dedi.

hasan geylan mesut erdem Murat Uzuner enes azmak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.