DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GFSD üyeleri için Eskişehir&Odunpazarı gezisi düzenliyor

GFSD üyeleri için Eskişehir&Odunpazarı gezisi düzenliyor

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) gerçekleştirdiği etkinlikler ve çalışmalar ile Gölcük halkının ve fotoğraf severlerin takdirini kazanıyor. Başkan İsmail İkiz ve Yönetimi üyeleri için Eskişehir&Odunpazarı gezisi düzenliyor.

10 Nisan 2016 Pazar günü gerçekleştirilecek olan gezide fotoğraf severler birçok alanı gezip, istedikleri kadar fotoğraf çekebilme imkanı bulabilecek.

Eskişehir ve Odunpazarı gezilecek

GFSD Başkanı İsmail İkiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleştirdikleri etkinliklerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. GFSD üyeleri için 10 Nisan 2016 Pazar günü Eskişehir&Odunpazarı gezisi düzenleneceği dernek tarafından üyelerine duyuruldu. 10 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Eskişehir&Odunpazarı gezisinde fotoğraf sanatçıları ve fotoğraf severler birçok fotoğraf çekme fırsatı bulacak. Günü birlik sürecek olan etkinlik için GFSD Başkanı İsmail İkiz’e müracaatta bulunabilir.

12909545_930904763694105_1180977681483111047_o

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.