DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı Özel Eğitim Öğrencileriyle buluştu

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı Özel Eğitim Öğrencileriyle buluştu

Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Yaşama Sevinci Özel Eğitim Okulu öğrencilerine kahvaltı programı düzenledi.

Katılım oldukça yoğun oldu

Programa Kaymakam Adem Yazıcı, Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nuri Çam, Başkan Yardımcısı Melih Küçük, Dernek Yöneticileri, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Eda Yetgin, Yalı Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Tosun, Yaşama Sevinci Okul Aile Birliği ve Okul Yönetimi katıldı. Kahvaltıda öğrenciler eğlenceli ve keyifli dakikalar geçirdi.

Yazıcı, “Duyarlılıklarından dolayı kendilerini kutluyorum”

Programda Kaymakam Adem Yazıcı “Bu çocuklarımız bizim özel misafirlerimizdir, aralarında Dünya şampiyonları da var, Türkiye derecesi olanlarda var, çok kabiliyetli evlatlarımız var. Onlarla gurur duyuyoruz. Yeni Okulumuzun inşaatı başladı. Onlara çok modern bir eğitim yuvasını en kısa sürede tamamlayıp hizmete alacağız. Yaşama Sevinci Özel Eğitim Okulumuz, Kocaeli’nin tek Özel Eğitim Kurumu ve Gölcüğümüzün göz bebeği, yeni okullarında inşallah çok daha kaliteli ve üst düzey eğitim verilecek. Bu kahvaltıyı düzenleyen Ulaşlı Gençlik Derneğine ve Ulaşlı’lı hemşerilerimize, muhtarlarımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Duyarlılıklarından dolayı kendilerini kutluyorum, tebrik ediyorum.” dedi.

6 7 10 5

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.