DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor evinde 2 puan bıraktı 1 PUANLA YETİNDİK

Gölcükspor evinde 2 puan bıraktı  1 PUANLA YETİNDİK
03.04.2016
1.229
A+
A-

Gölcükspor evinde 2 puan bıraktı

1 PUANLA YETİNDİK

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Play Off mücadelesi veren temsilcimiz Gölcükspor bu hafta kendi evinde lig lideri Kastamonuspor 1966 takımını ağırladı. Temsilcimiz ne yazık ki kendi evinde oynadığı maçta da galibiyet elde edemedi. Maç ikinci yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 bitti.

Temsilcimiz Gölcükspor kendi evinde karşılaştığı lig lideri Kastamonu 1966 takımını mutlak yenmek için sahaya çıktı. Gölcükspor sahaya Gökhan, Ensar, Fatih, Muhammet, Sezgin, Bilal, Oğuzhan, Yeldar, Aziz, Abuzer Gaffar ve Aydın on biriyle çıktı.

Rakip takım Kastamanu 1966 ise sahaya Hasan, Müslüm, Eray, Faruk, Cabir, Fatih, Hüseyin, Ceyhun, Yaşar, Fatih Selimhan, Salim on biriyle başladı.

İLK YARI 0-0

Maçın ilk yarısında iki takımda kontrollü oynamayı tercih etti. Rakip takım Kastamonu 1966 takımı lig lideri olması münasebetiyle oyunda bölüm bölüm ağırlığını hissettirirken temsilcimizde bu ligin iyi takımlarından birisi olduğunu rakibine gösterdi. İlk yarıda her iki takımda kalelerini gole kapatırken ilk yarı 0-0 sona erdi.

PUAN FARKININ 1’E İNMESİNİ ÖNLEYEMEDİ

Gölcükspor, Play-Off şansını sürdürebilmek için mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta lider Kastamonu’yla 1-1 berabere kadı ve Darıca’nın kazandığı hafta 2 puan kaybederek, puan farkının 1’e inmesini önleyemedi. TFF 3.lig 3.gruptaki temsilcimiz Gölcükspor, evinde Kastamonuspor’u ağırladı. Konuk ekibin 3 otobüs ile geldiği maça Gölcükspor taraftarı da ilgi gösterdi. Maça CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar da katıldı.  Akar, Kocaelispor- Güngörenspor maçında da Kocaelispor’u yalnız bırakmamıştı.

TARAFTARLAR ‘VATAN SANA CANIM FEDA’

Maç öncesi Diyarbakır’da şehit olan polis memurları için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardındansa hem Gölcükspor tribünleri hem de Kastamonuspor’lu taraftarlar birlikte “Vatan sana canım feda” tezahüratında bulundular ve terörü bir kez daha lanetlediler.

 

İKİNCİ YARI KARŞILIKLI GOLLER

İkinci yarıda rakip Kastamonu ani geliştirdiği atakta bir penaltı kazandı. Rakip adına topun başına geçen Furkan Öcal, takımını 1-0 öne geçirdi. Temsilcimizden bu gole yanıt 4 dakika sonra geldi. Son haftaların suskun golcüsü Abuzer skoru dengeledi (1-1).

STAT: İhsaniye İlçe

HAKEMLER: Tugay Kaan Numanoğlu, Serdar İla, Uğur Akalp

GÖLCÜKSPOR: Gökhan Yenigün **, Ensar Çetinkaya **, Fatih Sandallı **, Muhammet Aran ***, Sezgin Bektaş **(Dk. Adem Hakan Denizer **), Bilal Şeflek**, Oğuzhan Demirer **(Dk. 75 Ender Acar **), Yeldar Yamaç **, Aziz Kızılgün **(Dk.81 Cemal Doğu **), Abuzer Gaffar Toplu **, Aydın Taşkın **

KASTAMONUSPOR 1966: Hasan Sürmeli **, Müslüm Aydoğan **, Eray Hüdaverdi **, Faruk Öcal **, Cabir Coşar **, Fatih Özçelik **(Dk. 78 Uğur Yanıkdemir *), Hüseyin Bak **, Ceyhun Elmas ***, Yaşar Çetin **, Fatih Selimhan Solmaz **, Salim Uzun **(Dk. 90 Halil Çelik *)

GOLLER: Dk. 52 Furkan(pen.), Dk. 56 Abuzer

SARI KART: Dk. 52 Sezgin, Dk. 58 Ceyhun, Dk.58 Abuzer, Dk.74 Ensar,

IMG_5549-e1447855080154 IMG_8392

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.