DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gülsuyu, “Öğrencilerime TEOG Sınavında başarılar diliyorum”

Gülsuyu, “Öğrencilerime TEOG Sınavında başarılar diliyorum”

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, TEOG Sınavı öncesinde basın açıklaması yayınladı. Gülsuyu, basın açıklamasında öğrencilere başarılar diledi.

“Sevgili öğrencilerimize ve onları yetiştiren fedakar anne ve babalara şimdiden başarılar diliyorum”

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, yayınladığı mesajında şu açıklamalarda bulundu: “Bütün yurtta olduğu gibi İlçemizde de 27-28 Nisan tarihlerinde yapılması planlanan Ortak Sınavlar için son hazırlıklarımızı tamamladık. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi kapsamında yapılan Ortak Sınavlar, sınav merkezi olarak belirlediğimiz 21 okulumuzda, 167 salonda ve 551 öğretmenimizin gözetiminde yapılacaktır.  21   Bina   sınav   sorumlusunun   koordinesinde   yapılacak  sınava   1951   öğrencimiz katılacaktır. Sınava katılan ve özel eğitim gereksinimi bulunan 39 öğrencimize sınav tedbiri hizmeti (tek kişilik salon, kodlayıcı, okuyucu ve 15 dakikalık süre) sunulacaktır. Ayrıca, evde eğitim gören 8.sınıf bir öğrencimize ise evde sınav hizmeti sunacağız.

Ortak sınavlarda görev alan yönetici ve öğretmenlerimize sınavın sağlıklı yapılması konusundaki çabalarından dolayı teşekkür ediyor, sevgili öğrencilerimize ve onları yetiştiren fedakar anne ve babalara şimdiden başarılar diliyorum.”
IMG_3578

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.