DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HALIDERE’DE BULUNDU

HALIDERE’DE BULUNDU

İstanbul’da esrarengiz şekilde kaybolan Rita Darı Winkler’in cesedi

İstanbul’da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Alman vatandaşı Rita Darı Winkler’le ilgili soruşturmayı sürdüren polis, çalışmalarını ilimize kaydırdı. Dün ilçemize bağlı Halıdere’de polis ekipleri araştırma yaptı. Yapılan araştırmalar sonucunda Alman kadının cesedi Halıdere’de bulundu.

İstanbul’da kaybolmuştu

Antalya’da kuaför dükkanı işleten 39 yaşında 2 çocuk annesi Alman vatandaşı Rita Darı Winkler’i bulmak için çalışmalar sürüyor. Polis araştırmalarına hız vererek Rita Darı Winkler’in İstanbul’da birlikte olduğu erkek arkadaşı A.K.S.’nin bazı akrabalarının ifadesine başvurdu. A.K.S.’nin ise Almanya’ya da bulunduğu tespit edildi. İstanbul’da bir ay önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Alman vatandaşı Rita Darı Winkler’le ilgili soruşturma hızlandırıldı. Genç kadın Antalya’daki dükkanını sattıktan sonra geldiği İstanbul’da kaybolmuştu.

Polis ekipleri Halıdere’de araştırma yaptı

Edinilen iddialara göre; A.K.S. isimli şahsın ilçemize bağlı Halıdere’den bir kadın ile evli olduğu ve Almanya’da yaşadığı öğrenildi. A.K.S., eşi ile birlikte Halıdere’de iki hafta tatil yaptı. A.K.S. ve eşi yaklaşık 3-4 gün önce Almanya’ya geri döndü. Kayıp kadını bulmak için çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, Halıdere’de A.K.S.’nin kayınbiraderine ait dükkandan berbat kokular geldiği ihbarı üzerine çalışmalarını Kocaeli’de de yürütmeye başladı. Polis ekipleri, Halıdere 2005. Sokak No:15 adresinde yer alan A.K.S.’nin kayınbiraderi Fevzi A.’ya ait dükkanda çalışma başlattı. A.K.S.’nin Halıdere’de olduğu dönemde belirtilen dükkanda bazı düzenlemeler yaptığı öne sürüldü. A.K.S. isimli şahsın Halıdere’de kendilerine ait mezarlığın üzerine mıcır döktürdüğü, kendilerine ait bir arazide de kurban keseceğini öne sürerek bazı kişilerden kazma-kürek aldığı iddia edildi.

Uzun aramanın ardından Alman kadının cesedine ulaşıldı

Ekipler, ilk olarak A. K. S.’nin kurban kestiğini söylediği arazide arama çalışması başlattı. A. K. S.’nin bir akrabasına ait bağ evinin bahçesinde arama yapıldı. Arama yapılan bahçede A. K. S.’nin bir süre önce kazı çalışması yaptığı öne sürüldü. Bahçede yapılan çalışma sonucunda herhangi bir bulguya rastlanmadı. Ekipler, A. K. S.’nin akrabasına ait, ağır koku geldiği söylenen dükkanda arama çalışması başlatıldı. İddialara göre; Yapılan çalışmalar sırasında içi beton dolu bir varile rastlandı. Uzun süren çalışmanın ardından varilin içinden Rita Darı Winkler’in cesedi ortaya çıktı.

IMG-20160413-WA0006 IMG-20160413-WA0007 IMG-20160413-WA0008 MÅge Anlç'da konuyu programçna taüçdç Rita Darç Winkler IMG-20160413-WA0004 IMG-20160413-WA0005

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.