DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“HANGİ İŞE ADIM ATSAK SAYIN VALİMİZİ YANIMIZDA HİSSEDİYORUZ”

“HANGİ İŞE ADIM ATSAK SAYIN VALİMİZİ YANIMIZDA HİSSEDİYORUZ”

Kocaeli Verem Savaş Derneği Başkanı Ali Ayaz ve üyeleri Sedat Beren, Bayram Efe, Saime Korgan, Lütfiye Akdemir, Dr. Ahmet Kazım Zorlu, ve Cemil Torun, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundular.

“Bizler Sayın Valimiz için sadece dua ediyoruz”

Kocaeli Verem Savaş Derneği Başkanı Ali Ayaz ziyarette yaptığı konuşmasında; “Sayın Valimizin sayesinde Verem savaşı ayağa kaldırdık. Çok da güzel oldu. İnşallah en kısa sürede Sayın Valimizin teşriflerini bekliyoruz. Hangi işe adım atsak Sayın Valimizi yanımızda hissediyoruz. İyi ki varsınız. Bizler Sayın Valimiz için sadece dua ediyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun.” diyerek,  dernek çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunup, Verem Savaş Derneğine yapmış olduğu katkılardan dolayı Vali Güzeloğlu’na  plaket takdim ederek,  kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.

“Toplumumuzun her bireyinin bedenen ve zihnen sağlıklı olması temennisindeyiz”

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Öncelikle hoş geldiniz diyor, Verem Savaş Derneğimize hem çalışmalarında başarılar diliyor, hem de gösterdikleri tüm bu çabalardan dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle verem hakikaten hem insan sağlığı açısından, hem de toplum sağlığı açısından çok önemlidir. Riskli olan bu hastalığın öncelikle olmaması ve önlenmesi, bu konuda vatandaşlarımızın bilinçlenmesi ve şayet insanların buna duçar olmasa da tedavi olması noktasındaki hassasiyetinizi takdirle karşılıyorum. Toplumumuzun her bireyinin bedenen ve zihnen sağlıklı olması temennisindeyiz. Devlet olarak bu bizim temel görevimizdir. Bu çalışmalara gönüllü bir dernek faaliyeti olarak katkıda bulunmanızı da önemsiyor ve değerli buluyorum, her birinize de bu anlamdaki çalışmalarınız ve çabalarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dernekle ilgili fiziksel anlamda gerekli olan ihtiyaçların giderilmesinde katkıda bulunmamızda bizim için ayrı bir sorumluluktur.” diyen Vali Güzeloğlu Kocaeli Verem Savaş Derneği yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

01 02

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.