DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

hediyeleri Vali Güzeloğlu’na takdim etti

hediyeleri Vali Güzeloğlu’na takdim etti

IMG_6873 IMG_6912 IMG_6928 IMG_6949 IMG_6958 IMG_6963 IMG_6967 IMG_6975 IMG_6994 IMG_7004 IMG_676723 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında kente gelen misafir öğrenciler, Kocaeli Valiliği’ni ziyaret etti

Dünya çocukları ülkelerinden getirdikleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı coşkusu; misafir ülke gruplarının Kocaeli’ye gelmesiyle başladı. Festival kapsamında gruplar Kocaeli Valiliği’ni ziyaret etti. Kocaeli Valilği 100. Yıl Salonu’nda gerçekleştirilen programda grup liderleri, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na ülkelerinden getirdikleri hediyeleri takdim etti.

 TÜM DÜNYA ÇOCUKLARININ DA BAYRAMI

Programda konuşan Vali Güzeloğlu, “Dünyanın dörtbir köşesinden Kocaeli’ye gelen dünyanın en güzel çiçekleri hoşgeldiniz. Sizleri Kocaelimizde ağırlamak, gülen yüzlerinizde 23 Nisan Bayram coşkusunu yaşamak bizlere büyük bir mutluluk veriyor. Türk çocuklarına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hediye ettiği, TBMM’nin açıldığı tarih olan 23 Nisan, artık sizlerle birlikte tüm dünya çocuklarının da bayramı oldu. Sizlerin bu bayram coşkusunda Türkiye’de bizim çocuklarımızla ve birbirinizle kurduğunuz dostluklar, gelecekteki dünyamızın barış, kardeşlik ve sevgi dolu bir dünya olmasına katkı sağlayacak” dedi.

GÖNÜL ELÇİSİ OLACAKSINIZ

Vali Güzeloğlu şunları kaydetti: “Ülkelerinize dönerken kazandığınız dostukları, sevgileri çoğaltarak ülkelerinize dönecek ve her biriniz ülkelerinizde Türkiye’nin, Kocaeli’nin bir gönül elçisi olacaksınız. Sizlerin bugün düşlediği sevgi dolu dünya, sizlerin büyüdüğü zaman elbirliği ile oluşturduğunuz ve dünyaya yaşatacağınız gerçek bir dünya olacak.” Misafir ülke grupları daha sonra Valilik bahçesine ‘’dostluk ağacı’’ dikti.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.