DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

HODRİ MEYDAN TARAFTARINDAN VALİ GÜZELOĞLU’NATEŞEKKÜR ZİYARETİ

HODRİ MEYDAN TARAFTARINDAN VALİ GÜZELOĞLU’NATEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaelispor Hodri Meydan Taraftarlar Yardımlaşma Dernek Başkanı Özgür Taşkıran, Dernek üyeleri Emre Karadeniz, Reha Altıntaş, Süha Altıntaş ve Ömer Tunca’yı makamında kabul etti.

Kocaelispor Hodri Meydan Taraftarlar Yardımlaşma Dernek Başkanı Özgür Taşkıran, “Sayın Valimiz Kocaelispor’un etrafında oldukça daha güzel günleri göreceğiz diyerek katkılarından ve desteklerinden dolayı” Sayın Valimize teşekkür ederek, “41” numaralı üzerinde Hasan Basri Güzeloğlu yazan forma ile çiçek takdim edip, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Bu destekle geçen sezon kıl payı kaçan şampiyonluktan sonra bu yıl bulunduğumuz grupta şampiyonluğu garantiledik”

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ise; “Hodri Meydan Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kocaelispor’umuzun çok önemli bir derneği ve değeridir. Benimde geldiğim maçlarda, görsel şovu yüksek, taraftar desteğiyle beraber, Türk sporunda olmasını istemediğimiz, kötü tezahüratlar olmadan, aileleri, eşleri ve çocuklarıyla birlikte maç seyrettiği bir İsmetpaşa atmosferini yaşadık. Özellikle taraftar coşkusunun sporda başarı için olmazsa olmaz olduğunu, sahada ki tüm maçlarda, oyuncuların taraftar desteğiyle çok daha motive olduğunu, başarıya giden yolda da çok nokta da güç ve destek aldığını biliyorum. Bu destekle geçen sezon kıl payı kaçan şampiyonluktan sonra bu yıl bulunduğumuz grupta şampiyonluğu garantiledik. Kocaeli her alanda en yüksek başarıyı hak eden, bunu gerçekleştirecek güç ve birikimi olan bir Büyükşehrimiz” diyen Sayın Valimiz, Hodri Meydan Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma dernek Yönetimine başarılar dileyerek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.