DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İMO’dan Vali’ye Teşekkür Ziyareti

İMO’dan Vali’ye Teşekkür Ziyareti

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Tolga Ok, Yönetim Kurulu üyeleri Doç. Dr. Utkan Utman, Baturhan Üretürk, Murat Aytun Yüksel, Nevzat İlker Ural, Üst Kurul Delegelerinden Bekir Güre, Süheda Çetiner, Hidayet Dilek, şube üyelerinden Tuğrul Özel, Murat Bayzin ve Dursun Meydanlı’yı makamında kabul etti. İMO Başkanı Tolga Ok, yeni yönetim kurulu üyelerini Vali Güzeloğlu’na tanıtarak, çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundu ve kabullerinden dolayı teşekkür etti.  Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Güzeloğlu ise İMO Yönetimi’ne yeni görevlerinde başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve “Ziyaretinizden çok büyük mutluluk duydum. Ben de İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin 10. Döneminizin tüm ilimiz ve mühendis camiası için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

KOCALEò VALòSò ZòYARETò 04.04.2016

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.