DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İSTİNAT DUVARI ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

İSTİNAT DUVARI ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Halıdere Körfez Mahallesi 2084. Sokak’ta yapımına başlanan istinat duvarı çalışması devam ediyor.

Duvarın yapımı tamamlandığı zaman herhangi bir toprak kayması tehlikesi de önlenmiş olacak

Duvarın yapımı tamamlandığı zaman olası herhangi bir tehlikenin de önüne geçilmiş olacak. Geçtiğimiz dönemde Halıdere Körfez Mahallesi 2084. Sokak sakinleri, mahallelerinde apartmanların arkasında kalan toprağın çökme tehlikesinin önlenmesinin gerektiğini, herhangi bir yağmurda olası bir toprak kaymasını önlemek için erkenden bir çalışma yapılması gerektiğini ifade etmişti. Konu ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde, sokakta bir istinat duvarı yapımına karar verildi. Yapımına geçtiğimiz gün başlanan istinat duvarı çalışması, Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam ettiriliyor. Duvarın yapımı tamamlandığı zaman herhangi bir toprak kayması tehlikesi de önlenmiş olacak.

Yapımı halen devam eden istinat duvarında çalışmalara dikkatle devam ediliyor

Yapımı halen devam eden istinat duvarında çalışmalara dikkatle devam ediliyor. Alanda herhangi bir tehlikenin olmaması için zamanından önce önlem alınmasının faydalı olduğunu dile getiren mahalleliler, “İlçemizde bazı dönemlerde yoğun yağmur yağışları oluyor. Toprağı yumuşatan bu yağmurların herhangi bir tehlike oluşturmaması için bir önlem alınması gerektiğini ifade etmiştik. Belediye Başkanımız konuyla ilgili talimatları vererek çalışmaların ivedi bir şekilde başlamasını sağladı. Şu an devam eden istinat duvarı tamamlandığı zaman tehlike önlenmiş olacak. Bu duvarın etraftaki apartmanlara da faydası olacak” dedi. Ekiplerin devam ettirdiği çalışmanın kısa bir süre içinde bitmesi planlanıyor.

IMG_3294 IMG_3339 IMG_3288

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.