DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İSU GENEL MÜDÜRÜNDEN MÜSTEŞAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İSU GENEL MÜDÜRÜNDEN MÜSTEŞAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Akif Özkaldı’yı makamında ziyaret etti.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Akif Özkaldı, bir süre önce Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Müsteşarlığı’na atandı. İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Müsteşar Akif Özkaldı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Müsteşar Özkaldı’nın DSİ Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde başarılı çalışmalara imza attığını belirten Genel Müdür İlhan Bayram, “Müsteşar Akif Özkaldı bey, Kocaeli’nde yaptığımız Namazgah barajı, dere ıslahları, kuyu suları gibi yatırımlarımızda her zaman bize yardımcı oldu. Bürokraside en önemli görevlerden biri olan Bakanlık Müsteşarlığı’na atanmasından dolayı da mutlu olduk. Yeni görevinde hayırlı olmasını diliyorum. DSİ’deki başarılı çalışmalarının Bakanlık Müsteşarlığında da sürdüreceğine inanıyoruz.”diye konuştu.

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Müsteşar Özkaldı’ya günün anısına özel üretim hat levha hediye etti. Orman ve Su İşleri Müsteşarı Akif Özkaldı’ da, ziyaretten dolayı teşekkür ederek işbirliği çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Bakanlık olarak Kocaeli’nde yaptıkları İhsaniye Barajı, gölet gibi yatırımların inşaatlarının sürdüğünü ifade eden Müsteşar Akif Özkaldı, Avcıdere barajına da yakın zamanda başlayacaklarını kaydetti.

1 2

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.