DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İTLİMDER eğlendi

İTLİMDER eğlendi

    İlimizin en aktif okul derneklerinden biri olan İzmit Ticaret Lisesi Mezunları Derneği (İTLİMDER), önceki akşam İzmit Yelken Kulübü’nde düzenlediği yaza merhaba eğlencesinde bir araya geldi. Pistin hiç boş bırakılmadığı gecede dernek üyeleri bol bol sohbet ederek bir birleriyle hasret giderdi.

GECEYE İLGİ ÇOK BÜYÜKTÜ

İzmit Ticaret Lisesi Mezunları Derneği (İTLİMDER), önceki akşam İzmit Yelken Kulübü’nde yemekli bir eğlence gecesi düzenledi. Geceye okul mezunu olan Kocaeli İşkur İl Müdürü Ulvi Yılmaz, İzmitli işadamı ve okul mezunu İbrahim Ceyhan, KMMMO Başkanı Fikret Gökmen, eski siyasetçi Nejat Çakır, emekli okul öğretmenleri Ahmet Andaç, Kamil Çöpür, Bilal Dündar, Sıtkı Koçak, eski ismiyle İzmit Ticaret Lisesi yeni adıyla Kocaeli Mesleki Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Yaşa, Erdoğan Uzuner, Ali Korkmaz ve emekli okul personeli Köksal Saraç dernek üyeleri ve aileleri katıldı.

SAKARYA TEŞEKKÜR ETTİ

Dernek başkanı Nurgül Sakarya’nın açılış konuşmasıyla başlayan gecede Başkan Sakarya, ”Dernek olarak heryıl geleneksel olarak düzenlediğimiz geceye katılan ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Dernek olarak etkinliklerimiz artarak devam edecek” dedi. Başkan Sakarya’nın ardından KMMMO Başkanı Fikret Gökmen, emekli öğretmen Sıtkı Koçak ve eski ismiyle İzmit Ticaret Lisesi yeni adıyla Kocaeli Mesleki Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Yaşa birer konuşma yaparak gecede emeği geçenlere teşekkür ederek, gecede olmaktan memnun olduklarını belirttiler.

ŞİMDİ HEDEF PİLAV GÜNÜ

İzmit Yelken Restaurant’ta saat 20,00’da başlayan gecede Fasıl Grubu, bir birinden güzel eserler çalarak geceye katılanları coşturdu. Geç saatlere kadar boş kalmayan piste konuklar doyasıya eğlendi. Dernek yönetimi derneğe gelir getirmesi amacıyla bir çekiliş düzenledi. Büyük ilgi gören ve yaklaşık 80 adet hediyenin dağıtıldığı gece çekilen halaylarla son buldu. Geceye Gaziantep, İzmir, Bursa, Adapazarı ve İstanbul’dan eski okul mezunları da katıldı. İzmit Ticaret Lisesi Mezunları Derneği, Haziran ayında ise geleneksel pilav gününü yapacak.

 

34512

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.