DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KAVAKLI SAHİLİ’NE SAHİP ÇIKALIM

KAVAKLI SAHİLİ’NE SAHİP ÇIKALIM
03.04.2016
1.251
A+
A-

KAVAKLI SAHİLİ’NE SAHİP ÇIKALIM

İlimizin en güzel sahillerinden biri olan kavaklı sahilinde deniz kirliliği gözlerden kaçmıyor. Kıyıya vuran çöpler ve denizin içindeki kirli su yüzünden güzelliğini kaybeden sahilimiz duyarlı vatandaşları üzüyor.

“Sahil hepimizin kirletmeyelim”

İlçemizin en değerli alanlarından birisi olan Kavaklı Sahili’nde denize atılan çöplerin görüntüsü gözlerden kaçmazken, deniz kirliliği duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor. Sahil şeridinde yürüyüş yapan vatandaşlar, denizde yüzen çöpleri görünce duruma tepki gösterdi. Yetkilileri göreve davet eden vatandaşlar, “İnsanlar ellerindeki çöpleri hiç çekinmeden denize atıyor. Bu durumda denizin kirlenmesine neden oluyor. İnsanlar bu konuda duyarlı olmalı” diyerek tepkilerini ortaya koydu.

“Çöplerin yeri deniz değil çöp kutuları olmalı”

Vatandaşlar ayrıca, “Güzel sahilimiz bir türlü temiz kalmıyor. Bu çöpler zamanla suyun dibine batıyor ve denizimiz kirleniyor. Sahilde çöp kovaları var, ama herkes çöpünü denize atıyor. Bu konuda yetkililerin ilgilenmesini bekliyoruz” dediler.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.