DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KAZANAN GÖLCÜK OLSUN

KAZANAN GÖLCÜK OLSUN

Vatandaş alış veriş için izmit’e gitmek istemiyor

KAZANAN GÖLCÜK OLSUN

İlçemizde yaşayan vatandaşlara Gölcük için neler yapılabileceğini sorduk. Gölcüklüler alış veriş için izmite gitmek istemediklerini söyleyerek ilçemiz esnafının gölcükte bir alış veriş merkezi kurmalarını istedi. Gölcüklüler gölcükte kazan gölcükte harca felsefesinin ancak bu şekilde gerçekleşeceğini inanıyor. Gölcüklü kazanan İzmit değil gölcük olsun diyor.

Çağlayan, “İzmit’e gidiyoruz İzmit esnafı değil kendi esnafımız kazansın istiyoruz”

İlk olarak Erkan Çağlayan vatandaşımız şu sözleri dile getirdi “Yaşam standart’ının altında yaşıyoruz, Gölcük halkını gölcükte tutabilmek buraya bir AVM yapılması lazım Gölcüğümüz tanınsın sosyal faaliyet lazım İzmit’e gitmek istemiyoruz gölcük haklıda kazansın istiyoruz. Pazar günü sokaklar bomboş neden? Çünkü herkes İzmit’te sinema da gezmede bizim gölcüğümüzde hiçbir şey yok bu yüzden gölcüğümüz tanınmıyor keşfedilmiyor biz bile kendi çarşımız da durmuyoruz. İzmit’e gidiyoruz İzmit esnafı değil kendi esnafımız kazansın istiyoruz” dedi.

Özdemir “Sosyal faaliyet istiyoruz”

Bir diğer vatandaşımız Sefer Özdemir ise isteklerini şu şekilde dile getirdi “ben her Pazar İzmit’e gidiyorum kendi yaşadığım mahallede veya çarşımda bir AVM olmadığı için başka yere eğlenmeye gidiyorum. Gölcük’ de sosyal faaliyet yok geçen gün hayvanat bahçesine gittim çocukları götürdüm kişi başı 35 lira alın’dı yol parası yemesi, içmesi derken ücret yükseliyor biz askeri ücretle çalışan insanlarız kendi gölcüğümüz de bu tür faaliyetler istiyoruz. Hem biz eğlenelim hem esnafımızın yüzü gülsün” dedi.

Batazur “Gölcüğe bakım ve sosyal faaliyet şart”

Bir diğer vatandaşımız Bekir Batazur ise şu sözleri dile getirdi “Ben Şanlıurfa’dan geldim buraya geldiğimden belli de Gölcük’te ne bir AVM ne bir sosyal faaliyet var. Benim kendi memleketim de bile çarşı cıvıl cıvıl AVM var vatandaş kendi şehrinde eğleniyor, Gölcük’te en göz alıcı yer Anıt park olarak gözükse de derin bir araştırma yaptıktan sonra Gölcüğümüz de hiçbir faaliyet alanının olmadığını anlarsınız, gerçi gözle de görülüyor bu durum ben Pazar günleri Gölcük’de kimseyi göremiyorum bi karabalık yok bir çocuk sesi yok, çünkü herkes AVM’ lerde” dedi.

Eken “Gölcük güzel bir ilçe fakat yenilikler şart”

Vatandaş Yasemin Eken, “Gölcük’te yaşayan biri olarak yenilikler tabi ki istiyoruz. Daha güzel bir ilçe haline gelmesi bizleri de mutlu edecek. AVM’ler ve sosyal aktiviteler için her zaman İzmit’e gidiyoruz. Gölcük’te bir AVM  olması hem gelişme hem de ekonomik yönden güzel olur diye düşünüyorum. Gölcük yer itibariyle asılında güzel bir ilçe. Fakat sorunlar büyük. İnşallah yerel yönetimlerin bahsettiği Kentsel Dönüşüm Projesi başarılı olur ve Gölcük ayrı bir güzelliğe kavuşur” dedi.

 

SONY DSC

SONY DSC

Yasemin Eken iáeri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.