DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na atanan Murat Yavuz için Veda yemeği verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na atanan  Murat Yavuz için Veda yemeği verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na atanan

Murat Yavuz için Veda yemeği verildi

Gölcük’te 7 yıl İlçe Milli Eğitim Şube müdürü olarak görev yapan fakat geçtiğimiz ayın son haftasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na Şube Müdürü olarak atanan Murat Yavuz için Yazlık Ilıca Restaurant’ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından veda yemeği düzenlendi.

Yemek Ilıca’da verildi

İlçemizde çok sevilen, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 7 yıldır Şube Müdürü olarak görev yapan ve geçtiğimiz ay sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na Şube Müdür olarak atanan Murat Yavuz için Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Restaurant’ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Yavuz için düzenlenen veda yemeğine Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Okul Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri katıldı.

Yazıcı ve Gülsuyu Yavuz’a yeni görevinde başarılar diledi

Yazlık Ilıca Restaurant’ta gerçekleştirilen veda yemeğinde konuşma yapan, Kaymakam Adem Yazıcı, Murat Yavuz’a ilçemizde eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkürü ederek, yeni görevinde başarılar diledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülsuyu’da Yavuz’un çok iyi ve değerli bir eğitimci olduğuna dikkat çekerek, yeni görevinde başarılar diledi. Konuşmaların ardından, Kaymakam Yazıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu Yavuz’a görevi boyunca katkılarından ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

Yavuz, “Gölcük’ü ve sizleri asla unutmayacağım”

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’nden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne atanan Murat Yavuz, “Böylesine anlamlı yemeği tertip eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. Gölcük benim evim gibi. Gölcük’ü ve sizleri asla unutmayacağım” dedi.
14170930_img_4615 14171023_img_4620

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.