DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kocaeli’nde çocuk olmak ne güzel şey!

Kocaeli’nde çocuk olmak ne güzel şey!
24.04.2016
1.023
A+
A-

 

Kocaeli’nde çocuk olmak ne güzel şey!

 

Büyükşehir’in düzenlediği 23 Nisan Şenliği’ne katılan minikler, Kocaeli’nde çocuk olmanın ayrıcalığını yaşadı.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Festivali, 2. gününde de renkli görüntülerle devam etti. Büyükşehir’in kendileri için hazırladığı birbirinden renkli etkinlikler ve stantlar arasında keyifle dolaşan çocukları görenler, ‘’Kocaeli’nde çocuk olmak ne güzel şey!’’ dedi.

 

KOCAELİ’DE ÇOCUK OLMAK AYRICALIK

 

Büyükşehir’in dünya çocuklarını Türkiye’deki yaşıtlarıyla bir araya getirdiği festival, birbirinden renkli ve hareketli görüntülere sahne oluyor. Bu yıl Bilim Merkezi’nde düzenlenen festivale misafir ülke çocuklarının yanı sıra Kocaelili aileler de çocuklarıyla katıldı. Bilim Merkezi’nin iki katına yayılan etkinliklere katılan ve kendileri için hazırlanan stantları büyük bir heyecanla dolaşan minik yürekler, Kocaeli’nde çocuk olmanın ayrıcalığını yaşadı.

 

îzkan (8) îzkan (12) murat (6)

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.