DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Melisa Çiçek Evi’nin Gülen yüzü Deniz Gülenç’e ailesinden sürpriz doğum günü

Melisa Çiçek Evi’nin Gülen yüzü Deniz Gülenç’e ailesinden sürpriz doğum günü

Melisa Çiçekevi sahibi Nalan Gülenç’in kardeşi Deniz Gülenç’e sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü partisinden oldukça mutlu olan Deniz Gülenç, yeni yaşını ailesi ile birlikte kutladı.

“İyi Ki Doğdun Deniz”

CHP Eski Gölcük Kadın Kolları Başkanı ve Melisa Çiçek Evi sahibi Nalan Gülenç kardeşi Deniz Gülenç geçtiğimiz gün yeni yaşına sürpriz doğum günü partisi eşliğinde girdi. Deniz Gülenç’e ablaları Nalan Gülenç ile Nazan Gülenç işbirliğinde doğum günü partisi düzenlendi. Kendisi için düzenlenen doğum günü partisinden oldukça mutlu olan Deniz Gülenç ablaları Nalan Gülenç’e ve Nazan Gülenç’e teşekkür etti. Yeni yaşına sevdiklerinin güzel temennileri eşliğinde giren Deniz Gülenç kendisi için hazırlanan yaş pastanın üzerindeki mumları  İyi Ki Doğdun Deniz melodileri eşliğinde söndürürken, kestiği pastayı sevenlerine dağıttı. Bizde Gölcük Haber Gazetesi ailesi olarak Deniz Gülenç’in doğum gününü kutlar, kendisine mutlu ve güzel ömürler dileriz.

13046347_537032033143605_1373676973_n Deniz gülenç doğum günü

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.