DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“MÜDÜRÜMÜZÜ ANLATMAYA KELİMELER YETMEZ”

“MÜDÜRÜMÜZÜ ANLATMAYA KELİMELER YETMEZ”
25.04.2016
1.587
A+
A-

Müfit Ulusoy’dan Dokuz Okul Aile Birliği’ne  anlamlı kahvaltı

Emekli olan 35 yıllık Müdür Müfit Ulusoy, Eşi Vildan Ulusoy ile birlikte dokuz Aile Birliği ve Yönetim Kurulu üyelerine Yazlık Ilıca Restaurant’ta kahvaltı verdi. 2007-2011 Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Yönetimi tarafından hatıra plaketi takdim edildi.

Çocuklarımız üzerinde büyük emekleri olan Müfit Ulusoy’a her zaman minnet ve şükran duygularıyla anacağız”

Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi 2007-2011 Okul Aile Birliği Üyeleri, “Müfit hocamız kutsal görevini tamamlayarak emekliye ayrılmıştır. Okulumuz için yaptığı hizmetler çok büyüktür. Onun adı okulumuz duvarlarına kazılmıştır. Çocuklarımız üzerinde büyük emekleri olan Müfit Ulusoy’a her zaman minnet ve şükran duygularıyla anacağız. Emeklilik hayatınızda sağlık ve mutluluk diliyoruz. 9 Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Müfit Ulusoy’u kimi zaman gözyaşları içinde kucaklarken emeklilik hayatında da hep birlikte olacaklarını söylediler.

Ulusoy, “Aile Birlikleri olarak eğitim camiasına çok hizmetlerde bulundunuz”

Müfit Ulusoy, yaptığı konuşmasında, “Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.bugün bize zaman ayırıp geldiniz.eşim Vildan Ulusoy’la birlikte çok mutluyuz teşekkürler.öncelikle şehit olan polis ve askerlerimizi rahmetle anıyoruz.bu terör bir gün tamamen bitecek ve ülkemiz huzura kavuşacak..Ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız da kutlu olsun. Sonun başı diye değerlendiriyorum. Hiç ayrılmamış gibiyim. Değerli arkadaşlar eğitimin bir ayağı da sizlersiniz. Aile Birlikleri olarak eğitim camiasına çok hizmetlerde bulundunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşayan Müfit Ulusoy görev süresinin ardından bu mutluluğu yaşamaktan gurur duyduğunu belirtti. Yanımda olduğunuz ve duygularımı paylaştığınız için teşekkür ederim dedi.

Şen, “Müdürümüz her zaman bizim ışığımız”

Daha sonra Gölcük Anadolu Lisesi 11 sınıf öğrencisi Hikmet Şen: “Müdürümüzü anlatmaya kelimeler yetmez. Her zaman bizim ışığımızsınız.emekleriniz için teşekkürler” dedi.DSC_1568 DSC_1571 DSC_1573 DSC_1528 DSC_1539 DSC_1543 DSC_1546 DSC_1549 DSC_1552 DSC_1557 DSC_1560 DSC_1565

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.