DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Öğrenciler unutamayacakları bir gün geçirdi

Öğrenciler unutamayacakları bir gün geçirdi

Ana Kucağı Kreşi Bahar sevincini kutladı

Öğrenciler unutamayacakları bir gün geçirdi

Uzun zamandır Donanma Caddesinde Emin Eller Kreş olarak hizmet veren kreş el değiştirdi. Betül Banu Burak’ın işletmesini devraldığı Ana kucağı Kreşi geçtiğimiz Cumartesi günü Bahar Kutlama programı gerçekleştirdi.

Protokolde programda yer aldı

Bahar Kutlama programına Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, kreş sahibi Betül Burak, Öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda aileler katıldı.

Protokol Ana Kucağı kreşi sahiplerini kutladı

Bahar Kutlama Programında konuşma yapan Kaymakam Adem Yazıcı ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmalarında bu türlü eğitim yuvalarının çocukların gelişimi için oldukça faydalı olduğunu belirtti ve bu türlü kreşlere her zaman destek vereceklerini belirtti. Kaymakam Yazıcı ve Başkan Ellibeş konuşmalarında ayrıca Ana kucağı Kreşi Sahipleri Betül Banu Burak’a başarılar diledi.

Minik öğrencilerin gösterileri büyük alkış aldı

Konuşmaların ardından Öğrenciler gösterilerini gerçekleştirdi. Minik Öğrencilerin gösterileri protokolden ve ailelerden büyük alkış aldı.

Pasta kesildi

Daha sonra Ana Kucağı Kreşi bahar Kutlama programında protokol ile öğrenciler pasta kesti. Pasta kesiminin ardından günün anısına toplu fotoğraf çekildi.

 

DSC_0740 DSC_0755 DSC_0765

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.