DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SAĞLIKLI YAŞAMAK İSTEYENLERİN ADRESİ

SAĞLIKLI YAŞAMAK İSTEYENLERİN ADRESİ

Maya Spor ve Güzellik Merkezi

Değirmendere’de vatandaşlara adeta sağlık dağıtan ve vatandaşların büyük beğenisini kazanan Maya Spor ve Güzellik Merkezi yeni uygulamaları ve etkinlikleri ile dikkat çekiyor.

Amacımız sağlıklı bir yaşam sürmek

Değirmendere’de hizmete açıldığı günden beri vatandaşları sağlıkla buluşturan Maya Spor ve Güzellik Merkezi Sahibi Öznür Arboy Ocakcı başlattığı etkinliği ile farkını ortaya koydu. Değirmendere Topçular Mahallesi’nde vatandaşlara hizmet veren Maya Spor ve Güzellik Merkezi Sahibi Ocakcı, Salı ve Perşembe akşamları Değirmendere Migros önünden Değirmendere Sahil Yürüyüşü gerçekleştiriyor. Ocakcı ile sağlık için yürüyen bayanlara gazetemiz adına bizde katılım sağladık. Maya Spor Kulübü olarak Migros Önünde başlayan yürüyüş Değirmendere Sahili boyunca devam etti. Maya Spor Kulübü olarak sağlık adına devamlı yürüyüşler gerçekleştirdiklerini belirten Ocakcı, “Bizler her Salı ve Perşembe akşamları Migros önünden Değirmendere Sahili boyunca yürüyüş gerçekleştiriyoruz. Amacımız sağlıklı bir hayat yaşamak. Yani Kilolara elveda sağlığa merhaba diyoruz. Bizim amacımız en az 10 bin adım atmak. Bu sayı çoğu zaman artıyor. Yürüyüşlerimize 20-25 arkadaşımız katılım sağlıyor. Ben sağlıklı yaşamak istiyorum diyen ve bize gelen bayan arkadaşlarıma yemek yemeyin demiyorum. Yemeği doğru şekilde aşırıya kaçmadan yiyerek, sağlıklı yaşamı hayat felsefeleri yapmalarını sağlıyorum. Bizler saat 4 veya 5’e kadar istediğimizi yer, bu saatten sonra midemizi yemeğe kapatırız. Eğer çok acıkırsak açlığımızı yoğurt ve bazı meyveler ile bastırırız. En doğru yöntem bir şey yemeden uyumak. Yürüyüş yaptığımız bazı akşamlar ise bayan arkadaşlarıma yaptığım ufak meyve jestleri ile onları sevindiriyorum. Bu jestler tabi ki de değişiyor. Sağlıklı bir yaşam için doğru yaşam ve hareket şart” dedi.

11059709_965562800225454_862547897223268419_n

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

1958424_965562623558805_1322899765763945485_n

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.