DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“SPORUN HER ALANINDA GENÇLERİMİZİN BAŞARILARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ”

“SPORUN HER ALANINDA GENÇLERİMİZİN BAŞARILARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ”

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sualtı Hokeyi A Milli Takımını makamında kabul etti.

Vali Güzeloğlu’na bilgi sunumunda bulundular

Kocaeli Gençlik Hizmetleri İl Müdür Vekili Bahri Tuğ ile Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sualtı Hokeyi Deniz Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Celal Kavaz, Antrenör Kadir Kırlıoğlu, sporcular Fatih Çakar, İsmail Sarıkaya, Efecan Ay ve Coşkun Aydın’ın eşlik ettiği ziyarette; Gençlik Hizmetleri İl Müdür Vekili Bahri Tuğ, 23 Mart-02 Nisan tarihleri arasında Güney Afrika Stellenbosch’da 19’ncu Dünya Sualtı Hokey Şampiyonasında, 17 ülke arasında Dünya ikincisi olan Milli Takımımızın başarısını ve takımda görev yapan Kocaelili sporcuların çalışmaları hakkında Vali Güzeloğlu’na bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Güzeloğlu, “Dünya şampiyonasında finale çıkmak, finalde kaybetmek en az şampiyon olmak kadar değerlidir”

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise yaptığı konuşmasında; “Önemli bir başarı, tebrik ediyorum. Sporun her alanında gençlerimizin bu anlamdaki başarılarını takdirle karşılıyoruz. Centilmence, sportmence ve şüphesiz başarılı bir şekilde mücadele etmektir. Dünya şampiyonasında finale çıkmak, finalde kaybetmek en az şampiyon olmak kadar değerlidir. Bizi ayrıca mutlu eden takımın bel kemiği ve ağırlığının Kocaeli’nden olması da bizim için büyük bir mutluluktur” diyerek Teknik heyeti ve sporcuları tebrik etti ve sporculara çeşitli hediyeler verdi.

2 înemli kesin 3 4 5 6 1

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.