DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TED Kocaeli Koleji’nin Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi’den KOÜ’LÜ GENÇLERE SEMİNER

TED Kocaeli Koleji’nin Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi’den  KOÜ’LÜ GENÇLERE SEMİNER
03.04.2016
2.682
A+
A-

TED Kocaeli Koleji’nin Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi’den

KOÜ’LÜ GENÇLERE SEMİNER

 

TED Kocaeli Koleji’nin Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi KOÜ İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelerek, iletişimcilerden talep edilenler konulu bir söyleşiye katıldı

 

Kentimizde faaliyet gösteren en önemli eğitim kurumlarından TED Kocaeli Koleji’nin kurucu temsilcisi Nilgün Çelebi, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir söyleşide bir araya gelerek oldukça keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Fakülte öğretim üyelerinden Arda Süar’ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiye KOÜ Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. İdil Sayımer de katıldı. Öğrencilerin söyleşiyi ilgiyle dinlemesi de gözlerden kaçmayan detaylar arasındaydı.

 

İLETİŞİMCİDEN TALEPLER

Yaklaşık iki saat kadar süren söyleşide Çelebi, üniversiteli gençlere gerek Devlet Opera Balesi Genel Müdür Yardımcılığı dönemindeki iletişim faaliyetleri, gerekse de TED Kocaeli Koleji’nin iletişim faaliyetlerine ilişkin önemli bilgiler aktardı. İletişim fakültesi öğretim üyelerinden Arda Süar’ın moderatörlüğüyle gerçekleşen söyleşide öğrenciler Çelebi’den kurum ve kuruluşların reklamcılardan neler talep edebileceğine ilişkin bilgiler aldı.

 

“EN ÖNEMLİ TALEBİMİZ”

Söyleşinin ana gündem maddesi olan kurum ve kuruluşların reklamcılardan talepleri konusuna değinen Çelebi; “Yeniliklere açık, tarafsız, dürüst, dinleyen, fark yaratmaya özen gösteren, analiz gücü yüksek, girişimci, küçük adımlarla başlayan ama büyük düşünen, sonuca odaklanan, geri bildirim alan iletişim uzmanlarına ihtiyaç var. Bu uzmanların, tüketicileri doğru yönlendirmek, cesaret, esneklik, global trendleri uygularken yerel eğilimleri uyum içinde harmanlamak gibi temel becerilere de sahip olmaları gerekiyor.” dedi.

 

ÇELEBİ TEŞEKKÜR ETTİ

Sözlerine devam eden Çelebi: Üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek böyle keyifli bir sohbeti gerçekleştirmemize vesile olan Arda Süar başta olmak üzere, İletişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Füsun Alver, Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cem Pekman ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. İdil Sayımer’e çok teşekkür ediyorum. Gençlerle bir araya gelerek gerçekleştirdiğimiz bu sohbetin verimli işlerin başlangıcı olacağına inanıyorum” diyerek sözlerine son verdi.

3 4

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.