DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TÜGVA KOCAELİ TURNUVASINDA ŞAMPİYON “KIRIM”

TÜGVA KOCAELİ TURNUVASINDA ŞAMPİYON “KIRIM”

 

TÜGVA Kocaeli’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Osmanlı Şehirleri Turnuvası dün akşam oynanan final ve üçüncülük maçlarıyla sona erdi. Turnuvanın şampiyonu “KIRIM” takımı oldu.

KIRAN KIRANA MÜCADELE SONRASI ZAFER KIRIM’IN OLDU

TÜGVA Kocaeli Lise Koordinatörlüğü’nün düzenlediği 20 takım ve 200 öğrencinin katılımıyla toplamda oynanan 50 karşılaşmanın ardından son bulan 2.Osmanlı Şehirleri Futbol Turnuvası’nın finalinde Kırım ve Saraybosna takımları karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikasından itibaren başlayan çekişmeli mücadele sonucunda KIRIM takımına tribünlerden gelen desteğin de etkisiyle 5-4’lük zaferiyle son buldu. Yılmadan oynayan Saraybosna takımı ise turnuvayı ikincilikle bitirdi. Üçüncülük maçında ise Halep ve Şam takımları karşı karşıya geldi. Mücadelenin sonucunda Halep takımı turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Turnuvanın en centilmen takımı Kudüs, Gol Kralı: Emirhan Yılmaz(Saraybosna), En iyi Kalecisi de Tayyip Köse(Şam) oldu.

KARŞILAŞMALARDAN SONRA ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş final ve üçüncülük karşılaşmalarını tribünden izledi. Final maçının ardından turnuvada ilk içe giren takımlar için ödül töreni yapıldı. Turnuvanın Şampiyonu KIRIM takımına Kupa, madalya ve birincilik ödülü olan Eşofman takımlarını Feyzullah Okumuş teslim etti. Tek tek tüm takım oyuncularını tebrik eden Okumuş, gençlerin birlik ve beraberlik içinde olduğu, böyle turnuvalara her zaman destek vereceklerini ifade etti.

YUSUF YAZICI “BUNLAR DAHA BAŞLANGIÇ” DEDİ

TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı’da final karşılaşmasını Feyzullah Okumuş ile birlikte tribünlerden izledi. Karşılaşmanın ardından yaptığı konuşmada “ TÜGVA olarak Tüm Türkiye’de hayırlı işlere vesile olmak için çalışıyoruz. Hedefimiz tüm genç kardeşlerimize temas etmek, gönül dünyalarına girmektir. Bu sebeple gençlik için tüm yararlı faaliyetlere el atıyoruz, bundan sonra da atacağız. Bunlar daha başlangıç, TÜGVA’ yı gençliğe, geleceğe dair faydalı gördüğümüz her alanda göreceksiniz. Bugün de burada yaklaşık 20 gündür devam eden 200 öğrenci kardeşimizin kıyasıya ter döktüğü ve eğlendiği turnuvamızın Finali’ne şahitlik ettik. Şampiyon olan Kırım takımının tüm oyuncularını, turnuvaya katılan tüm takımların oyuncularını yürekten kutluyorum. Bizler onlarlayız, onlardan ricam onların da bizi bu kutlu yolda yalnız bırakmamalarıdır” dedi. Şampiyon olan takımla hatıra fotoğrafı çektiren Yazıcı ve yönetim kurulu seneye turnuvanın üçüncüsünü de yapacaklarını söyledi.

2 3 4 takımların birbirini tebrik etmesi 1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.