DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

“Tüm Çocuklarımızın 23 Nisan bayramını kutluyorum”

“Tüm Çocuklarımızın 23 Nisan bayramını kutluyorum”

“Tüm Çocuklarımızın 23 Nisan bayramını kutluyorum”

Vatan Partisi Eski İlçe Başkanı Gürsel Albayrak 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı hakkında duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

“Tüm bu veri ve olguların ışığında kutlama yapmaya yüzümüz kalmamıştır”

Başkan Albayrak, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı, Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önerisi ile İlk meclisimiz tarafından Türk çocuklarına armağan edilmiş, dünyada ilk ve tek ulusal egemenlik bayramıdır. Kurtuluş Savaşımızda anne ve babaları şehit olan çocuklarımıza adanmış bayramımızı ne yazık ki yine şehitlerimiz neden gösterilerek şenliklerle kutlamamız yasaklanmıştır. Bugün ülkemizde; 2015 yılsonu itibarı ile sayısı 22 milyonu geçen çocuklarımıza artık yeterli eğitim veremiyoruz, Çocuklarımızı, anaokullarından itibaren özendirerek küçük yaşta evlendirmeye başladık, Gerek devlet koruması altında gerekse yasal olmayan yaygın kurumlarda sapıkların fiziksel, ruhsal ve cinsel acizlerinden koruyamadık, Ülkemize aldığımız, sayısı milyonlara varan göçmenlerle; yok ettiğimize inandığımız, aşılarını uygulamadan kaldırdığımız hastalıklara karşı korumasız bıraktık. Bu liste uzar gider. En önemlisi, son yıllarda sadece çocuk bayramına dönüştürerek, 23 Nisanların aslında ulusal egemenlik bayramı olduğunu da unutmaya başladık. Tüm bu veri ve olguların ışığında kutlama yapmaya yüzümüz kalmamıştır. Acilen, moda deyimle fabrika ayarlarımıza, yani Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine dönmemiz; ülkemizi bu ilkeler doğrultusunda düştüğü yerden kaldırmak ve yüceltmek için Elele vererek çok çalışmamız gerekmektedir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevincini bizlere yaşatan ulusal önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile Birinci Meclisimizin üyelerini, bu uğurda canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimizi saygı ile anıyor; Gelecek yıl adına yaraşır şartlarda ve şenliklerle kutlamak üzere saygılar sunuyorum.”

?????????????

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.