DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Üyelerini bilgilendirdi

Üyelerini bilgilendirdi

TEMAD Genel Başkanı ilçemize geldi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser ve TEMAD Gölcük İlçe Başkanlığı tarafından Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonu’nda TEMAD Üyeleri için bilgilendirme toplantısı icra edildi.

“Bizler haklıyız, haklı mücadelemizi haksız duruma düşmeden tek tek alacağız”

Toplantıda TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser Marmara Bölge Ekonomi Toplantısı için ilçemize gelerek Sanat Galerisi Toplantı Salonunda üyelerine önemli bilgiler verdi. Başkan Keser, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle Gölcük’e gelip sizleri ziyaret etmekten duyduğum mutluluğu belirtmek istiyorum. TEMAD Ailesi çok büyük ve örnek bir ailedir. Marmara Bölgesi’nde Gölcük dışında 8 dernek var. Bunlar Bolu, Adapazarı, Kocaeli İl, İzmit İlçe, Darıca, Gemlik, Yalova ve Bursa Derneklerinin başkanları, Astsubay Sosyal ve Ekonomi hakkında bilgi veriyoruz. Bölge çapında Gölcük en büyük şubesine sahip. TEMAD Gölcük Şubesi’nde 1650 aktif üye bulunmaktadır. Bir inancımı sizlere belirteyim. Bizler haklıyız, haklı mücadelemizi haksız duruma düşmeden tek tek alacağız. Emekli Astsubaylarımızın hakları bizim için çok önemli. 1975 yılından bugüne kadar geçen bu süreç içerisinde köklü olarak taleplerimize hiçbir sonuç alamadık. 2011 yılında TSK’dan emekli astsubayların kurduğu TEMAD’ın genel başkanlığına geldiğimde bu taleplerimizi hem Siyaset hem de Genelkurmay nezdinde dile getirdim. Sizlerin haklarınızı savunma noktasında çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz” dedi.

DSC_0043 DSC_0045 DSC_0053 DSC_0040

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.