DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YETİŞKİNLER KİTAP OKUMUYOR

YETİŞKİNLER KİTAP OKUMUYOR

Gençler Filmlere konu olan romanları okumayı tercih ediyor

İlçemiz de kitap okuma alışkanlığı geçlerde daha önplanda olurken orta yaş diye tabir edilen 30 lu üstlü yaşlarda maalesef ki kitap okuma alışkanlığı çok fazla yok.

İlçemiz de yeni açılan ve açıldığı günden bu yana halka ve çocuklara hizmet veren Hakikat Kırtasiye’nin roman bölümünde çalışan personeli Serhan Tığ şu sözlerini dile getirdi “Gölcük te kitap müşterisi çoğunlukla genç nüfus. Yetişkin olarak kimse kitap okumaya rağbet etmiyor. Genç nüfustanda kastımız ortaokul ve liseli gençler.

GENÇ NÜFUS DAHA ÇOK OKUYOR

Okudukları romanlar ise güncel ve vetraj romanlar, filme konu olan romanlar.Ne yazık ki edebi roman okuyan ve alan çok az.Ama sevindirici olan yanı şu ki ortaokul ve liseli gençlere kitabı aşılamak ve sevdirmeleri sayesin de çok fazla okuma hevesi yükseldi.

EDEBİ ROMAN OKUYAN ÇOK AZ

BU sayede kitap okuma hevesi ve kitaplara rağbet yoğunlaştı.Ben isterimki yetişkin nüfusta da okuma oranı yükselsin.Kırtasiyemiz yeni açılmasına rağmen Gölcük halkının ilgisi oldukça büyük oldu.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.